Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui: „A murit cu o neîmplinire. Și-a dorit enorm de mult să...” / EXCLUSIV

Publicat pe

VVăduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui. Văduva artistului Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, a dezvăluit cu ce neîmplinire a murit artistul. Sidonia Spătaru susține că artistul a murit cu regretul că nu a apucat să își vadă nepoata. Când fiica lui, Dana, l-a anunțat că va deveni bunic, a sărit în sus de bucurie. Regretatul artist a murit însă cu aproape cinci luni înainte să i se nască nepoțica.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui. Sidonia Spătaru a mărturisit care a fost cea mare neîmplinire a murit regretatul artist Dan Spătaru. Soția interpretului a declarat într-un interviu exclusiv pentru viva.ro că acesta nu a apucat să își vadă nepoțica. Fiica lui însărcinată atunci când s-a stins el din viață.

Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui: „A murit cu o neîmplinire. Și-a dorit enorm de mult să...' / EXCLUSIVVăduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui: „A murit cu o neîmplinire. Și-a dorit enorm de mult să...' / EXCLUSIV
Dan Spătaru la altar cu soția lui, Sida

Citește și: Cu ce sechele a rămas văduva lui Dan Spătaru, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Mă chinui. Îmi verific zilnic pulsul, tensiunea'

Citește și: De ce nu și-a refăcut viața văduva lui Dan Spătaru, nici la 18 ani de la moartea artistului:”Singurătatea este groaznică”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl copilului Danielei Crudu

Citește și: Raluca și Alex formează cel mai nou cuplu de la Mireasa. Ce dedicație specială i-a făcut concurentul iubitei lui:„Am avut foarte mari emoții'

Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui

Văduva regretatului cântăreț Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, a făcut mărturisiri legate de marea neîmplinire a acestuia. Interpretul melodoei 'Drumurile noastre' s-a stins cu o mare durere în suflet, aceea că n-a apucat să își cunoască nepoțica, pe Maria, care a venit pe lume după moartea sa.

„Au trecut și trec în continuare foarte greu. Deși, când auzi cifra… ce repede, parcă, repede au trecut. Pentru că totuși sunt 18 ani, trebuie să ne obișnuim și să mergem mai departe, pentru că asta e viața. Cred că Dan a murit așa cu o neîmplinire. Era Dana însărcinată și avea patru luni și jumătate și când i-a spus acest lucru, că o să devină mamă și că îl face bunic.

Dan și-a dorit enorm de mult ca să-și vadă nepotul sau nepoata. Totdeauna spunea: 'Dar Dana nu ne face și nouă un nepot sau o nepoțică?'. Și eu spuneam că 'Depinde de ei, când o vrea Dumnezeu'. Și asta a fost, că nu a apucat să își vadă nepotul', a declarat în exclusivitate pentru viva.ro, văduva artistului Dan Spătaru, Sidonia Spătaru.

Nepoata lui Dan Spătaru s-a născut la 5 luni după moartea lui

Maria, nepoata regretatului Dan Spătaru, care s-a născut la aproape cinci luni de zile după ce a murit celebrul interpret, a moștenit veleitățile artistice ale bunicului ei. Nepoata artistului a cochetat cu muzica, dar nu a continuat mai departe, pentru a-și face o meseria în acest domeniu, cel puțin deocamdată.

Acum, adolescenta este la liceu în clasa a Xll-a și se pregătește pentru admiterea la medicină. Examenul de Bacalaureat și admiterea la facultate sunt acum o prioritate pentru nepoata cântărețului, care a făcut furori cu melodia 'Dumurile noastre'.

'În schimb, Maria a copiat foarte mult și gesturi și ochii. Ochii sunt ai lui cu genele alea întoarse, cu urechea muzicală. S-a apucat de cântat, apoi s-a lăsat și de canto. Așa-s copii, încă nu știu pe ce făgaș să plece. Acum deja e în clasa a Xll. Se pregătește pentru Medicină. Așa că nu poți să-i canalizezi pe copii, dacă nu au tragere și dacă nu au ceva… Ea nu a simțit că nu asta e ceea ce trebuie să facă. Acum a început școala și meditațiile', a mai declarat în exclusivitate pentru viva.ro, Sidonia Spătaru, soția regretatului cântăreț, Dan Spătaru.

18 ani fără Dan Spătaru

Soția lui Dan Spătaru susține că singurătatea este grea. De altfel, văduva artistului s-a plâns de nenumărate ori de depresia pe care o are încă de la moartea interpretului nostru. Cu toate acestea nu și-a refăcut viața și nici nu are în gând așa ceva.

De mai bine de un an ghinioanele se țin lanț de aceasta. S-a operat la coloană în vara anului trecut, iar vara aceasta a alunecat și a căzut pe o mână. A stat cu ea în ghips, dar nu s-a prins bine și o doare, mai ales când nu este vreme bună. Dan Spătaru a murit pe data de 8 septembrie 2004. Pe data de 2 octombrie ar fi fost ziua lui de naștere.

Foto: viva.ro, Facebook, arhiva personală.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter