Valentina Pelinel a vorbit despre viața de familie. „Este unic și merită orice efort”

Publicat pe

De când a devenit mamă, Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a lăsat cariera pe locul doi, însă nu regretă decizia luată. Este o femeie împlinită și este dispusă să facă orice sacrificiu pentru familia ei.

Valentina Pelinel a vorbit despre viața de familie. „Este unic și merită orice efort'Valentina Pelinel a vorbit despre viața de familie. „Este unic și merită orice efort'

Valentina rămâne una dintre cele mai sexy vedete de la noi și deși a născut de trei ori, fostul model este într-o formă de invidiat.

„Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală', a spus Valentina Pelinel, scrie ciao.ro. 

De când a devenit mamă, viața Valentinei Pelinel s-a schimbat total. Fostul model are trei copii și o căsnicie așa cum și-a dorit.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță.

Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort', a mai spus soţia lui Cristi Borcea pentru sursa citată.

Legat de cariera ei, Valentina Pelinel spune că este o femeie împlinită și fericită. Nu are regrete și nu ar renunța niciodată la viața de familie pentru a face carieră.

„Sincer, nu îmi este dor, deoarece am făcut tot ce mi-am propus în meseria mea. Am făcut ce mi-am dorit de mică și când faci totul din pasiune, îți iese bine. Dar e un capitol încheiat din viața mea. Satisfacțiile vieții de familie nu au grad de comparație și dorința mea de a avea o familie fericită, sănătoasă și liniștită e prioritară. Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu, în detrimentul proiectelor profesionale, cel puțin în această etapă de dezvoltare a lor, în care prezența mamei este esențială', a mai spus Valentina Pelinel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter