Înainte să fie model, Laura Giurcanu a făcut atletism 7 ani: ”Am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel”

Publicat pe

Laura Giurcanu a devenit cunoscută după ce a câștigat 'Next Top Model' la vârste de 14 ani. De atunci, tânăra a trecut printr-o serie de transformări și este de nerecunoscut acum.

A apărut de mică la TV și asta făcut-o să aibă multă încredere în ea. Înainte de a deveni cunoscută și a deveni model, Laura Giurcanu a făcut sport de performanță timp de 7 ani. Câștigătoarea de la 'Next Top Model' by Cătălin Botezatu s-a apucat de atletism după ce a văzut o reclamă la un brand de haine.

'Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani. Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine', a declarat Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu a fost cerută în căsătorie

La doar 14 ani, Laura Giurcanu câștiga a doua ediţie a emisiunii Next Top Model by Cătălin Botezatu și au urmat colaborări cu reviste renumite precum Vogue, Elle, Cosmopolitan. În 2015 şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de sute de mii de adolescenţi care o consideră un exemplu. Astfel, la doar 22 de ani, Laura a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România și chiar din lume, contul său de Instagram fiind urmărit de aproape un milion de oameni.

Iată că, în ciuda vârstei sale fragede, Laura Giurcanu este pregătită să se așeze la casa ei și a acceptat cererea în căsătorie a iubitului său, pe 31 mai 2019.

Citește și: Laura Giurcanu se mărită și plănuiește o nuntă complet atipică.Cum a fost cerută în căsătorie: „Am plâns o oră, două…'

FOTO: Instagram

Înainte să fie model, Laura Giurcanu a făcut atletism 7 ani: 'Am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel'Înainte să fie model, Laura Giurcanu a făcut atletism 7 ani: 'Am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter