Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene, merge la sală. Soția lui Cristi Borcea se menține în formă

Publicat pe

Actuala soție a afaceristului Cristi Borcea vrea să se mențină în formă pe parcursul sacrinii cu numărul doi. Valentina Pelinel merge la sală și face exerciții potrivite pentru starea sa. Se simte bine și fizic, dar și moral. Iată cum se descurcă cu sarcina cu gemeni!

Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, însă cine s-ar fi gândit că vedeta va fi mamă de gemene. Cristi Borcea are 48 de ani și șapte copii. Fost model, blondina are mare grijă la aspectul fizic și duce o viață echilibrată.

Valentina este însărcinată în al doilea trimestru și va naște la începutul anului viitor două fetițe, însă ea nu renunță nici o clipă la sport. Merge în sala de fitness și face exerciții potrivite pentru femeile însărcinate alături de Luminița Nicolescu, potrivit Click.

În ultima perioadă, Valentina a trecut prin momente agitate: a avut loc cununia civilă cu Crsti Borcea în București, apoi au plecat la Budapesta pentru a organiza cununia religioasă și petrecerea, mămica nu a stat deloc. Acum, a intrat într-o perioadă mai liniștită. Este foarte grijulie cu Milan care merge la grădiniță, cu soțul ei care a avut anumite probleme de sănătate, dar și cu gemenele din burtică.

Sportul face de mult timp parte din viața Valentinei. Instructoarea vedetei a declarat că: 'Valentina poate să continue cu sportul până în luna a opta de sarcină, depinde, bineînțeles, și de ea. Acum nu mai lucrez doar cu ea, ci cu trei, Vali și fetițele din burtică, și se pare că le place tare mult muzica.' 

Când va avea loc botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel

Cristi Borcea are planuri mari cu Valentina Pelinel. Actuala lui soție este însărcinată cu gemene, iar bucuria este imensă în familia lor. După nunta celor doi urmează botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel. Fostul acționar de la Dinamo a dezvăluit când va avea loc frumosul eveniment.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter