A făcut publică ecografia! Ce sex va avea copilul Andreei Bălan: ”În proporție de 70% va fi.....”

Publicat pe

După ce a reușit să țină ascunsă sarcina vreme de cinci luni, Andreea Bălan a dezvăluit astăzi pe vlogul său nu doar ecografia de trimestrul întâi, ci și sexul copilului, care se pare că, în proporție de 70%, este feminin. Artista a povestit cum se simte la cea de-a doua sarcină, câte kilograme a luat, dar și ce sex și-ar fi dorit soțul ei, George Burcea, să aibă copilul.

Andreea Bălan a surprins pe toată lumea după ce a făcut public faptul că ea și George Burcea mai așteaptă un copil. Surprinzătoare a fost nu doar vestea, ci și faptul că artista a reușit să ascundă sarcina vreme de cinci luni.

ce sex va avea copilul Andreei Bălan

Așa arată ecografia morfologică de trimestrul I

Ce sex va avea al doilea copil al Andreei Bălan

Vedeta a publicat astăzi un nou episod pe vlogul său, unde a dat detalii despre sarcină și a făcut publică ecografia morfologică de trimestrul întâi, de unde, surpriză, a aflat că cel mai probabil, va avea tot o fetiță. Se pare că deși ulterior a mai făcut alte două ecografii, sexul copilului nu este confirmat 100%, urmând ca în scurtă vreme se afle adevărul.

ce sex va avea copilul Andreei Bălan

La ecografie, Andreea a aflat că va avea cel mai probabil fetiță, dar rezultatele încă nu sunt concludente

Tot de pe vlogul Andreei aflăm că actorul George Burcea și-ar fi dorit să aibă un băiețel, după cum i-a mărturisit iubitei sale: 'Sincer, mi-aș dori băiețel, mi se pare tare combinația de băiat și fată într-o familie. Mi-ar plăcea un băiat, să o protejeze pe Ella mai târziu, chiar dacă este mai mic decât ea. Dar și dacă e fetiță e binevenită.'

ce sex va avea copilul Andreei Bălan

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de trei ani

Cât a luat Andreea în greutate și când va naște

Dacă în privința sexului copilului, Andreea are încă incertitudini, știe aproape cu exactitate data la care îi va oferi fetiței sale, Ella, un nou partener de joacă, și anume intervalul 8-10 martie. Dacă la prima sarcină artista s-a îngrășat 11 kilograme, acum, la cea de-a două, însărcinată în 20 de săptămâni, a luat în greutate 2 kilograme. 'Acum, la a doua sarcina, mă simt mult mai bine. Nu am avut niciun simptom de greață, de nesomn, de rău, de nimic. Nu mi-a mai fost așa foame ca la prima sarcină, când mâncam la 12 noaptea cartofi prăjiți cu ou', a declarat Andreea fericită, adăugând că ea și George, cu care este împreună de trei ani, și-au dorit de la bun început doi copii.

Foto: Instagram, captură foto, arhiva VIVA!

Citește și:

Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil. Ce sex are bebelușul

Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene, merge la sală. Soția lui Cristi Borcea se menține în formă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter