Valentina Pelinel – Petrecere baby shower cu puţin timp înainte de naştere

Publicat pe

Însărcinată cu primul ei copil, Valentina Pelinel a organizat un baby shower pentru acesta, la care şi-a invitat câteva prietene foarte bune.

 

Valentina a trăit ani buni în America, aşa că este familiarizată cu acest tip de petrecere la care invitaţii aduc diverse cadouri pentru bebeluş.

 

Printre invitatele Valentinei Pelinel s-au aflat Anca Serea, însărcinată cu al 5-lea copil care va veni pe lume în zilele următoare, Roxana Iliescu, dar şi profesoara de gimnastică Luminiţa Nicolescu.

 

„Prietene dragi, cadouri pentru bebelus poznas, energie pozitiva, universul meu', a scris Valentina pe pagina sa de Facebook, postând o fotografie cu invitatele ei.

 

„Am petrecut cateva ceasuri minunate la prima petrecere organizata a bebelusului poznas! Sa fii sanatos si norocos micutule!', i-a urat Anca bebeluşului.

 

Valentina Pelinel a purtat cu această ocazie o rochie mov, scurtă, şi s-a bucurat de compania prietenelor ei. Pregatirile par a fi încheiate, vedeta achiziţionând de curând un cărucior de culoare bej, dar şi un kit de recoltare a celulelor stem. Valentina ar trebui să nască luna aceasta, ea optând pentru o naştere naturală.

 

Valentina Pelinel a avut o sarcină fără probleme şi a fost foarte activă în această perioadă. A fost prezentă la evenimentele mondene, a făcut mai multe şedinţe foto şi a făcut sport.

 

Foto: Facebook

 

Valentina Pelinel – Petrecere baby shower cu puţin timp înainte de naştereValentina Pelinel – Petrecere baby shower cu puţin timp înainte de naştere

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter