Cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani vine în România

Publicat pe

Mimi Kirk a cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan.

 

mimi2

In luna iunie ea vine în România şi le promite românilor o întâlnire memorabilă.  La 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume'.

 

La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani', Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw', „Live Raw around the world' și The Ultimate Book of Modern Juicing'.

 

Speaker internațional, coach de renume mondial, avocat al vieții sănătoase și longevității, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din capitală unde va susține conferința How to Live Raw in Romania'.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter