Loredana Groza a împlinit azi 52 de ani. Ce surpriză i-a pregătit Vali Vijelie: "Vrem să..."

Publicat pe

Loredana Groza își serbează astăzi, 10 iunie, ziua naștere. Iubita artistă împlinește frumoasa vârstă de 52 de ani, iar încă de la primele ore ale dimineții a primit zeci de mesaje și surprize din partea celori apropiați, printre care și Vali Vijelie. Iată ce i-a urat manelistul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Loredana Groza este una dintre cele mai puternice voci din țara noastră. De-a lungul anilor, îndrăgita artista a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de oameni atât în mediul online, cât își în viața reală. Astăzi, 10 iunie, este o zi extrem de specială pentru aceasta, întrucât își aniversează ziua de naștere. Încă de la primele ore ale dimineții a avut parte de surprize din partea apropiaților, dar și de mesaje și urări care mai de care!

Loredana Groza a împlinit azi 52 de ani. Ce surpriză i-a pregătit Vali Vijelie: "Vrem să..."Loredana Groza a împlinit azi 52 de ani. Ce surpriză i-a pregătit Vali Vijelie: "Vrem să..."

Cel care a decis să-i transmită vedetei un gând bun în această zi a fost Vali Vijelie. Manelistul a postat un videoclip pe contul său de socializare, în care îi urează toată cele bune! Iată ce a mai spus cântărețul!

Citește și: Vali Vijelie, declarații surprinzătoare despre Loredana Groza:”Mi-a trimis banii înainte…”

Citește și: Cum a apărut Loredana Groza într-o piață din București.Vedeta a fost de nerecunoscut 

Citește și: Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, a fost cerută în căsătorie:„Te iubesc pentru totdeauna’

Citește și: Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale:'Nu e ce trebuie pentru tine'

Loredana Groza își serbează ziua de naștere. Împlinește 52 de ani

Într-o așa zi specială, Loredana Groza nici nu se putea să nu primească mii de mesaje din partea fanilor, dar și din partea celor apropiați. Și Vali Vijelie, alături de care artista a avut mai multe colaborări în ultima perioadă, i-a transmis un gând bun.

Pe contul său de socializare, s-a filmat alături de mai mulți de prieteni și i-a cântat „La mulți ani'. Ulterior, i-a urat toate cele bune și să ai aibă parte numai de bucurii.

„Vrem să-ți spunem și noi cu toții la mulți ani, sănătate, fericire. Să ai parte de bucurii, să-ți împlinească Dumnezeu toate dorințele', a spus Vali Vijelie pe social media.

Vedeta a transmis și ea un mesaj, chiar în ziua în care a împlinit 52 de ani. Aceasta a decis să facă un gest caritabil și va susține un concert alături de Smiley, pentru a strânge bani pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești.

„E 10 iunie din nou…A mai trecut un an din viața mea.. un an plin de întâmplări frumoase, alături de voi necontenit! Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră. De ziua mea va dăruiesc concertul Cântece pentru prieteni' în seara asta', a scris vedeta pe rețelele de socializare.

De ziua de ei naștere, Loredana Groza mai spune că tot ce își dorește este ca oamenii să cumpere bilete și bănuții strânși să ajungă unde trebuie. Concertul se va ține în București.

„Dragii mei vreau să-i mulțumesc lui Smiley, care a venit cu tot dragul. Pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător, concertul ăsta este un concert caritabil și îți mulțumesc foarte tare că ai venit. 

Toată lumea m-a întrebat ‘De ce Spitalul din Pitești?, pentru că Smiley e din Pitești', a spus Loredana într-un clip postat pe Instagram.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter