Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale: "Nu e ce trebuie pentru tine"

Publicat pe

Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile de dragoste ale fiicei sale. Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă și frumoasă, iar de câte ori are ocazia, Lidia merge acasă la părinții ei unde primește cele mai bune sfaturi. Recent, blondina a spus ce părere a avut tatăl ei despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Artista, în vârstă de 28 de ani este extrem de atașată de familia ei. Lidia Buble și-a petrecut copilăria modest, în Deva, alături de cei zece frați ai ei. Cântăreața a devenit cunoscută la 21 de ani, iar până să ajungă solistă a avut numeroase job-uri. În prezent, Lidia Buble este o femeie frumoasă și are o voce superbă.

Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale: "Nu e ce trebuie pentru tine"Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale: "Nu e ce trebuie pentru tine"

Lidia Buble este fată de preot, are zece frați, iar familia ei este compusă din mulți muzicieni. Cântăreața este extrem de mândră de familia ei, iar atunci când are timp liber, arde de nerăbdare să petreacă momente de neuitat alături de părinții, frații și nepoții ei.

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera:„Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste'

Citește și: Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble.Ce trebuie să facă polițiștii

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală:”A plecat când m-a văzut”

Citește și: Ce sfat i-a dat Tavi Clonda Gabrielei Cristea, după ce a născut două fetițe:„Să nu faci și tu greșeala asta!'

Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale

Lidia Buble este mereu cu zâmbetul pe buze, iar atunci când este în preajma familiei sale este cea mai fericită. Invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra', Lidia a vorbit despre familia sa numeroasă. De asemenea, artista a spus ce părere are tatăl său despre iubitul ei. Cântăreața a mărturisit că acesta îi oferă sfaturi bune, iar cei doi au o relație deschisă. Chiar și așa, blondina recunoaște că tatăl său nu a fost de acord cu relațiile sale.

Cu tata am mereu discuții când ma duc la Deva.Îmi dă sfaturi constructive. Eu vorbesc foarte deschis cu tata, tata știe despre toți oamenii care sunt în viața mea. Îmi place să vorbesc cu el, deoarece de fiecare dată m-a inspirat, mi-a dat sfaturi bune pe care le-am urmat și mi-a fost bine.Uneori îmi spune: «Tata, dar nu e ce trebuie pentru tine, diferența de vârstă, domeniul…». Totuși, mă lasă să aleg ce simt. Nu îmi impune, nu îmi spună că: «Aoleu, dacă nu faci aia, ne certăm, ne supărăm».Tata a înțeles cum funcționez eu. Eu sunt un om foarte încăpățânat, pe care nu poți să îl ții din frâieTata a văzut, în timp, că am rămas aceeași fată pe care a crescut-o, cu aceleași principii și cu același stil de viață sănătos din toate punctele de vedere.', a spus Lidia.

Lidia Buble, mândră de familia ei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și este foarte atașată de părinții ei. De când s-a mutat în București, artista vorbește zilnic cu ei la telefon. Lidia a început să cânte la o vârstă fragedă, iar talentul ei a fost descoperit de Adi Sînă. Cântăreața are 10 frași, iar tatăl ei este pastor la biserica penticostală „Emanuel', acolo unde ea a cântat în cor când era mică. Deși s-a desprins cu greu de familia sa, Lidia se bucură foarte mult de succesul ei în muzică.

Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie.„, a spus Lidia Buble pentru click.ro.

Lidia Buble își dorește să devină mamă

Cântăreața a avut o relație de câțiva ani cu Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1. Cei doi s-au despărțit în 2020, dar continuă să colaboreze pe plan profesional. Întrebată dacă își dorește o familie, Lidia Buble a mărturisit că este pregătită să devină mamă oricând.

Eu m-aș putea vedea mămică oricând, pentru că, de mici, noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine.  Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală. Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună. Familia este sursa mea de energie', a spus Lidia Buble.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter