Vedetă de televiziune, bătută cu sălbăticie în tren! Agresorul a încercat să o violeze de față cu băiețelul ei

Publicat pe

O vedetă de televiziune din Ucraina a fost bătută cu sălbăticie în tren de un bărbat care a încercat să o violeze! Din nefericire, la toată scena a participat și fiul prezentatoarei, în vârstă de 6 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Anastasia Lugova (28), o prezentatoare TV din Ucraina, a fost victima unei tentative de viol, în timp ce călătorea cu trenul alături de fiul ei. Aceasta a fost atacată cu brutalitate de către un bărbat necunoscut.

Vitaliy Rudzko (45) a dat buzna peste mamă și fiul ei, în compartimentul de dormit, îmbrăcat doar în lenjerie intimă și a încercat să o violeze pe anastasia în fața copilului în vârstă de doar 6 ani!

Citește și: Boala rară de care suferă Meghan Fox. Această malformație ar putea ascunde boli grave

Nimeni nu i-a auzit țipetele disperate

Cei doi se întorceau din călătoria la Mariupol spre Kiev, la finele săptămânii trecute, când s-a petrecut nefastul eveniment. Prezentatoarea TV își amintește că ea și Zakhar, fiul ei, adormiseră deja în momentul în care agresorul a dat buzna peste ei, în jurul orei 3 dimineața și a apucat-o de gât.

„Am început să țip și să cer ajutor, însă nu a venit nimeni”, își amintește prezentatoarea TV. Apoi, atacatorul i-a zis: „Fii fată bună sau va fi mai rău!”.

Vedetă de televiziune, bătută cu sălbăticie în tren! Agresorul a încercat să o violeze de față cu băiețelul eiVedetă de televiziune, bătută cu sălbăticie în tren! Agresorul a încercat să o violeze de față cu băiețelul ei

Vedeta TV a a spus că țipetele sale l-au trezit pe copil, care a fost martor la întreaga scenă de coșmar. Mai mult, atacatorul s-a întors spre băiețel, care începuse să plângă, și a încercat să-l lovească, dar mama sa l-a apărat din răsputeri.

„Am început să-l implor să nu-mi lovească copilul și i-am promis că fac tot ce-mi cere, apoi l-am rugat să mergem în altă parte, mai departe de fiul meu. A fost de acord să mergem în compartimentul lui„, a povestit Anastasia.

După ce au intrat în compartimentul agresorului, în momentul în care el a încercat să-și dea jos lenjeria, Anastasia l-a împins cu putere și a fugit la fiul ei. Împreună au mers la conductorul de tren și au cerut ajutor, dar agresorul încă o căuta prin compartimente, acoperit doar cu un cearșaf. În cele din urmă, bărbatul a fost oprit de personalul trenului și, ulterior, dat pe mâna poliției. Acum, acesta riscă 8 ani de închisoare pentru fapta comisă. Anastasia a fost spitalizată cu vânătăi severe pe față și pe cap.

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: „E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”/ EXCLUSIV

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter