Vedete în acest weekend

Publicat pe

Pe covorul roşu, la plimbare sau în turneu, vedetele de la Hollywood au avut din nou un weekend plin. Iată cum au fost surprinse de paparazzi Sofia Vergara, Miranda Kerr sau Beyonce.

 

Actriţa din Modern Family' Sofia Vergara şi Joe Manganiello, desemnat recent cel mai sexy celibatar de la Hollywood, confirmă zvonurile legate de relaţia lor, cei doi fiind surprinşi împreună în Los Angeles. S-au ţinut de mână şi s-au îmbrăţişat în văzul lumii, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

 

Miranda Kerr continuă seria apariţiilor super sexy, top modelul australian defilând în stilul caracteristic pe străzile New York-ului. Outfit-ul său format din pantaloni albi, un top în dungi, ochelarii de soare şi zâmbetul frumos ne-au cucerit şi de această dată.

 

Victoria Beckham a încercat o apariţie undercover pe aeroportul din Los Angeles, designerul ascunzându-se sub o pălărie imensă. Dacă ea nu şi-a dorit să privească pe nimeni, nu acelaşi lucru se poate spune despre Harper care se afla în braţele sale. Micuţa care a împlinit recent 3 ani a zâmbit, deşi era se pare o oră destul de târzie. Cele două s-au diferenţiat şi la nivelul ţinutei, Victoria purtând haine de culaore închisă , în timp ce fetiţa era îmbrăcată în alb şi galben.

 

Foto: Hepta

 

Vedete în acest weekendVedete în acest weekend
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter