Divele mignone de la Hollywood

Publicat pe

Au cariere impresionate în muzică sau cinematografie, milioane de fani în lumea întreagă, apar în videoclipuri sau filme de succes, deşi există un capitol la care nu execelează: înălţimea. Eva Longoria, Shakira sau Kylie Minogue sunt dovada că esenţele tari se ţin în sticluţe mici. Iată care sunt divele de la Hollywood ce măsoară sub 1,60 m.

 

Shakira a deveni recent vedeta cu cei mai mulţi fani pe Facebook: 100 de milioane, fapt pentru care a fost felicitată de însuşi fondatorul reţelei, Mark Zuckerberg. Extrem de iubită în lumea întreagă, artista născută în Columbia are o înălţime de doar 1,55m. Nu a fost complexată din această cauză niciodată,fapt demonstrat de dezinvoltura cu care dansează. Alături de o carieră impresionată, Shakira are şi o viaţa de familie împlinintă, ea trăind alături de fotbalistul spaniol Gerard Pique o frumoasă poveste de dragoste, din care s-a născut băieţelul lor, Milan.

 

Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, are doar 1,52, însă acest lucru nu o împiedică să fie una dintre cele mai sexy apariţii de pe covorul roşu. Purtând încălţăminte cu tocuri extreme şi outfit-uri atent alese, Jada nu are are niciun complex, mai ales că soţul său are nu mai puţin de 1,88 m.

 

Kylie Minogue este una dintre cele mai frumoase şi sexy artiste, deşi a trecut de 40 de ani şi nu măsoară decât 1,57 m. Artista australiană a dat dovadă de un curaj imens şi de o forţă extraordinară în 2005 când a fost diagnisticată cu cancer. A reuşit să învingă boală în urma a numeroase tratamente şi intervenţii chirurgicale, iar astăzi este una dintre celebrităţile implicate active în lupta împotriva acestei maladii.

 

Foto: Hepta

 

Divele mignone de la HollywoodDivele mignone de la Hollywood
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter