Vedete care au pierdut milioane la divorț

Publicat pe

Fie că e vorba de vedete, fie de oameni obișnuiți, divorțul are nu doar consecințe emoționale, ci și financiare, iar acestea nu sunt deloc de neglijat atunci când în joc sunt zeci sau sute de milioane de dolari, ca în cazul vedetelor de la Hollywood.

 

 

 

Brad Pitt – Angelina Jolie

Pe 20 septembrie 2016, când cei doi actori și-au anunțat divorțul, preț de o clipă toată planeta pare să se fi oprit în loc… Au curs valuri de cerneală, relația lor a fost întoarsă pe toate părțile, li s-au găsit vini când lui, când ei, cert e că nu prea mai e cale de întors. Acum au probleme în privința custodiei celor șase copii, dar și a averii comune fabuloase, care se apropie de 400 de milioane de dolari. Cum înaintea căsătoriei cuplul adunase 117, 5 milioane de dolari, se pare că o mare parte a banilor (conform legilor din California) se va întoarce la Brad. Oare cât de generos va fi acesta cu Angelina și cu copiii lor, a căror custodie totală a cerut-o vedeta?

 

 

 

Johnny Depp – Amber Heard

În februarie 2015, cuplul a luat decizia de a se despărți și, deși se zvonea că cei doi au pornit relația cu stângul, atunci nimeni nu credea că se va sfârși atât de urât. Doar Amber, se pare, a avut ceva dubii în privința căsătoriei cu Johnny, convinsă că două personalități atât de puternice nu vor rezista prea mult împreună. După doar 15 luni de mariaj, frumoasa soție bisexuală a lui Depp a ales să se despartă de actor, iar socotelile nu i-au ieșit rău deloc. Dat fiind că cei doi nu au făcut un acord prenupțial, 20 de milioane de dolari, o jumătate din averea lor comună, ar fi fost o sumă deloc de neglijat, cu atât mai mult cu cât, pe perioada mariajului lor, Amber nu a câștigat decât 383.000 de dolari. Totuși, din fericire pentru Depp, în urma negocierilor, suma stabilită a fost de „doar” 7 milioane de dolari, bani pe care Amber a promis să-i doneze în totalitate unor instituții caritabile. Oare se va ține de cuvânt?

 

 

 

Arnold Scwarzenegger – Maria Shriver

Pentru un Terminator de categoria lui Arnold e ciudat că actorului i-a fost atât de greu să renunțe la Maria Shriver, soția lui, pentru că nici la patru ani de la despărțire acesta nu semnase încă actele de divorț. Despărțirea a survenit în 2011, după ce s-a aflat că Arnold mai are un fiu, cu menajera familiei, dar, cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune, fostul cuplu, care are trei copii, continuând să se mai întâlnească, cu ocazia aniversărilor de familie. Dat fiind că Maria s-a ales cu 250 de milioane de dolari din averea de 400 de milioane a lui Schwarzie, actorul merită mai mult decât o felicitare de ziua lui…

 

 

 

Chris Martin – Gwyneth Paltrow

Cei 11 ani de mariaj au luat sfârșit fără surle și trâmbițe, în 2014, fără scandaluri, fără ca Gwyneth și Chris să devină dușmani. S-au despărțit civilizat și au rămas în relații bune, cei doi declarând că acum au mai degrabă o relație de… frate și soră. Ba chiar, în timpul divorțului, și-au petrecut vacanța împreună în Peru, alături de cei doi copii. În cazul lor, despărțirea nu a schimbat prea multe, actrița și starul formației Coldplay urmând să împartă atât custodia celor doi copii, cât și averea în mod civilizat. Pe parcursul căsniciei, Gwyneth a câștigat în jur de 60 de milioane de dolari, iar Chris – 90. Se pare că actrița a cerut totuși să-i rămână locuința lor din Brentwood, dar și un suport conjugal în valoare de 25 de milioane de dolari.

 

 

 

Donald Trump – Ivana Trump

Cei doi au fost căsătoriți din 1977 până în 1991 și s-au despărțit atunci când Ivana a aflat că Donald avea o aventură cu actrița Marla Maples, cea care avea să-i devină a doua soție. A fost un divorț amar, cu atât mai mult cu cât povestea a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor, dar în cele din urmă cei doi au ajuns la o înțelegere mulțumitoare pentru Ivana: 25 de milioane de dolari – 14 milioane cash, conacul lor din Greenwich, apartamentul din Trump Plaza (Manhattan), 300.000 de dolari pentru copii și 350.000 de dolari pensie alimentară, posibilitatea de a folosi rezidența din Mar-a-Lago pentru o lună în fiecare an – plus custodia celor trei copii ai lor, Donald, Eric și Ivanka. În 1999, Trump a divorțat și de Marla, dar de data asta a scăpat, se pare, mult mai ușor, cu doar 2 milioane de dolari. Se pare că Melania, cea de-a treia soție, este cea care a tras lozul norocos, acum fiind Prima doamnă a Statelor Unite!

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta, Northfoto

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter