Vedete de top de la noi, la întâlnirea cu celebrul creator al pantofilor stiletto cu toc de oțel

Publicat pe

Sunt favoriții celebrităților din lumea întreagă. Înalți, îndrăzneți, provocatori și teribil de sexy, pantofii stiletto cu toc din oțel sunt vedete printre vedete. Creatorul lor, Cesare Casadei, a venit în România pentru a spune povestea lui Blade, modelul cu tocuri de oțel de 12 centimetri, cel mai dorit de prezențele feminine pe covorul roșu.

Vedete de top de la noi, la întâlnirea cu celebrul creator al pantofilor stiletto cu toc de oțelVedete de top de la noi, la întâlnirea cu celebrul creator al pantofilor stiletto cu toc de oțel

Evenimentul a fost prilej pentru vedete de top de la noi să se întâlnescă și să socializeze într-un cadru care îmbină într-un mod unic miracolul 'made in Italy' cu elemente chic seducătoare și un stil glam excesiv uneori, mereu fabulos.

Printre celebritățile care au răspuns 'Prezent!' la întâlnirea cu Cesare Casadei se numără Oana Cuzino, Andreea Berecleanu,  Monica Bârlădeanu, Geanina Ilieș și Dana Războiu.  Fiecare dintre ele a mărturisit că poartă întotdeauna cu grație celebrii stiletto cu toc din oțel. La fel o fac și J Lo, Demi Lovato, Olivia Palermo, Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Kate Beckinsale, Zendaya Coleman, Vanessa Hudgens și Heidi Klum.

Secretul pantofilor preferați de vedete? Încăpățânarea dublată de perseverență a creatorului lor. Cesare Casadei, care a lucrat luni în șir la acest model, în ciuda faptului că toți cei din jur (inclusiv tatăl lui, Quinto Casadei, care, alături de mama lui, Flora, au creat brandul în 1958) îi spuneau să renunțe. Dar nu a făcut-o și așa a fost creat un pantof cult care va rămâne în istoria modei.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter