Motivul pentru care Irinel Columbeanu a hotărât să o lase pe fiica lui să plece în America

Publicat pe

Irinel Columbeanu este de acord să îşi lase fiica, pe Irina, să plece în America. Mama sa, Monica Gabor, se află de ani de zile acolo. Milionarul îşi doreşte ca fiica sa să primească cea mai bună educaţie. Detalii despre aceste schimbări la „Oana punct Roman”. 

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată tocmai din cauza fiicei lor. Monica şi-a dorit să o aibă ea pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere cea mai bună educaţie.

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp. Acum, Irina îşi vizitează mama numai în vacanţă, însă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo alături de Mr. Pink, iubitul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu se împotriveşte.

Dorinţa lui cea mare este ca Irinuca să aibă un viitor promiţător.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter