Adelina Pestrițu a primit invitație la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle: ”Aștept evenimentul cu sufletul la gură”

Publicat pe de Diana Stamen

Viitoarea mămică a pus pe toată lumea pe gânduri, după ce pe contul său de Instagram a postat o fotografie cu o invitație. Adelina Pestrițu a primit invitație la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, însă nu va fi acolo fizic. Chiar și așa, vedeta așteaptă cu nerăbdare marele eveniment.

Adelina Pestrițu a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a postat imaginea cu invitația la nunta regală, însă există un mic secret. Viitoarea mămică a fost invitată la eveniment, însă în fața televizorului pentru că invitația primită era de la postul de televiziune E! Entertainment. Chiar dacă nu va merge la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, Adelina Pestrițu ar fi ales o ținută regală și ar fi avut o apariție spectaculoasă.

'Vă pot spune că voi fi alături de ei la nuntă, dar din fața televizorului pentru că este o invitație de-a lua parte la această nuntă regală, dar nu fizic, ci pur și simplu de a o urmări pe canalul de televiziune internațional E! Entertainment. Aș fi găsit cu siguranță o ținută regală și mi-ar fi făcut mare plăcere. Să ținem cont că este o nuntă regală, iar invitații sunt aleși din alte zone și nu prea avem nimic în comun. Nu suntem nici prieteni, din păcate. Le urez casă de piatră, mă bucur foarte mult pentru ei și sunt frumoși amândoi. Chiar aștept acest eveniment cu sufletul la gură și o să-l urmăresc.', a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Cum a cucerit-o Virgil Șteblea pe Adelina Pestrițu

Adelina, cum a reușit Virgil să te cucerească? Ai fost greu de cucerit?
După jumătate de an în care zilnic stăteam de vorba ore întregi la telefon, el spune că am fost foarte greu de cucerit, iar eu spun că are nervii foarte țări. Recunosc că prind foarte greu încredere în oameni și asta mă face să fiu foarte sceptică în ceea ce-i privește. Am nevoie de timp pentru a vedea și a simți că nu există și alte scopuri ascunse, iar în ceea ce-l privește pe Virgil, pot spune un lucru: cu cât îl cunoșteam mai bine, cu atât mă linișteam mai mult.

Virgil: A fost foarte greu de cucerit pentru că îi era teamă să mai aibă încredere în oameni și asta am simțit din prima clipă, dar nu am simțit-o ca pe un efort pentru că formula în care ne aflăm astăzi demonstrează că a meritat orice. 

Virgil, ce te-a atras la Adelina, prima dată?
Am apreciat la ea timiditatea pe care a afișat-o la prima întâlnire, simțul umorului și faptul că este un om bun și sincer.

Citește și: Adelina Pestrițu are pofte, dar se abține de dragul siluetei: 'E o luptă în interiorul meu'

Citește și: Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, interviu EXCLUSIV în VIVA! de mai. În iubire nu există „prea devreme

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter