Primul mesaj al Melaniei Trump după operația la rinichi. Cum a reacţionat preşedintele Americii

Publicat pe

Primul mesaj al Melaniei Trump după operația la rinichi. Se pare că intervenţia la rinichi care a constat în îndepărtarea unui chist care s-a dovedit necanceros. Prima Doamnă a SUA a fost internată la Centrul Medical Militar Național Walter Reed din apropiere de Washington. Ea a transmis un mesaj, la fel şi Donald Trump care a ţinut să menţioneze că procedura a fost un succes!

Luni, Prima Doamnă a Americii a fost operată. În vârstă de 48 de ani, Melania Trump a fost operată cu succes pentru o problemă benignă la rinichi, se arată într-un comunicat emis de  Casa Albă. Soţia preşedintelui Donald Trump s-ar simţi foarte bine.

Recent, Melania a transmis primul său mesaj. Anunţă că este în regulă, a depăşit orice neplăceri. Nu se ştie încă dacă preşedintele Donald Trump a  vizitat-o în spital.

„Sincere mulțumiri oamenilor de la Walter Reed Medical Unit și celor care mi-au transmis urări de bine și s-au rugat pentru mine. Mă simt grozav și aștept cu nerăbdare să mă întorc acasă, la Casa Albă.”, a transmis Melania Trump.

Melania Trump, o primă-doamnă „foarte nefericită'. Cât de aproape e divorţul de preşedintele Americii

Dezvăluiri neaşteptate au fost făcute despre cuplul prezidenţial al Americii. Se pare că Melania ar fi o soţie tristă şi ar putea intenta divorţul oricând. Povestirile apropiaţilor celor doi ridică semne de întrebare!

Prima Doamnă a Americii ar fi foarte nefericită în actualul mariaj şi ar renunţa la Donald Trump „dacă ar putea, notează US Weekley, conform spuselor unei apropiate a familiei prezidenţiale. Melania este afectată de scandalurile sexuale în care a fost adus în discuţie numele soţului său.

„Ea este foarte, foarte nefericită. Dacă ar putea, ar pleca, lăsându-l pe Donald pentru a rămâne pur şi simplu cu fiul ei. (…) Toate privirile sunt îndreptate asupra relaţiei cu soţul ei. Nu este o perioadă uşoară pentru ea, a adăugat o altă sursă apropiată de soţii Trump. Potrivit US Weekley, prima-doamnă a Statelor Unite a evitat în ultimul timp apariţiile publice cu soţul său, preferând activităţile separate.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter