Anii nu trec peste Cătălin Botezatu! Cum reușește celebrul designer să se mențină tânăr

Publicat pe de Diana Stamen

Între Cătălin Botezatu de acum 10-15 ani și cel din prezent este diferență doar de stil, pentru că celebrul designer se menține într-o formă de invidiat. Cătălin Botezatu a spus de cele mai multe ori prezent la VIVA! Party, petrecere cu zeci de vedete și multă voie bună, de la care nicio celebritate nu vrea să lipsească.

Căutând prin arhivă poze de la petrecerile anterioare am găsit câteva imagini de colecție cu Cătălin Botezatu de acum 10-15 ani. Ei bine, nu ne-am putut abține să le păstrăm doar pentru noi. Cu siguranță și voi sunteți curioși să-l revedeți pe designerul care punea și încă pune toate femeile pe jar. L-am întâlnit pe Cătălin Botezatu la un eveniment monden din Capitală, moment perfect în care am putut să-i arăt pozele cu el. Sunteți curioși de reacția lui?! Și noi am fost. Mare mi-a fost mirarea când am văzut că între Cătălin Botezatu de acum 10-15 ani și Cătălin Botezatu din prezent nu este diferență decât de stil vestimentar, ce-i drept, vremurile erau altfel atunci.

Chiar și așa eu îi zic lui Cătălin de atunci și Cătălin de acum, 'Bravo, ai stil!'. 'Ce să zic?! Drăguț pentru vremurile alea. S-au schimbat vremurile, s-a schimbat și styling-ul. Uite, aveam altă freză.', a fost reacția juratului de la 'Bravo, ai stil!'. La vremea respectivă, designerul avea puțin peste 35 de ani. Vă vine să credeți că acum Cătălin Botezatu are 51 de ani?! Nici mie!

Cum reușește Cătălin Botezatu să se mențină tânăr

Elixirul tinereții?! Nu! Încă nu l-a descoperit, dar când îl va descoperi ne-a promis că ni-l spune și nouă. Jumătate de deceniu, Cătălin Botezatu a fost unul dintre cei mai doriți bărbați din România și încă este. Trebuie să recunoaștem, celebrul designer are un farmec aparte. Îi place să fie mereu bronzat și mâncă tot ce vrea, nu face sport și arată demențial.

'Merg la solar pentru că îmi place să fiu bronzat. Nu am mai mers în ultima perioadă din cauza sau datorită filmărilor, pentru că le iubesc. Cum se va termina sezonul de filmări mă voi scoroji în solar și la soare. Eu întotdeauna am îmbinat soarele cu solarul. Nu fac niciun efort. Nu fac nici măcar sală din cauza problemelor la inimă. Mănânc uneori când îmi aduc aminte, ce găsesc, unde găsesc. Probabil am un metabolism bun și asta mă ajută. Nu am găsit elixirul tinereții, dacă îl găseam vi-l dădeam tuturor, gratis!', a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: Cătălin Botezatu ia pastile cu pumnul după operaţia la inimă. „Urmez un tratament'

Citește și: Adina Alberts, chirurg estetician: Cătălin Botezatu vs Răzvan Ciobanu

FOTO: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter