Petrecerea VIVA! 2003: imagini unice cu Gabriela Firea, Mihaela Rădulescu și Elena Gheorghe

Publicat pe de Oana Popoiag
Petrecerea VIVA! 2003: imagini unice cu Gabriela Firea, Mihaela Rădulescu și Elena GheorghePetrecerea VIVA! 2003: imagini unice cu Gabriela Firea, Mihaela Rădulescu și Elena Gheorghe

O privire prin galeria foto de la petrecerea VIVA! 2003, unde vei găsi fotografii unice, te face să devii brusc foarte conștient de cât de repede se scurge timpul. Cei 15 ani care au trecut de la aceste imagini  au modelat cariere, au schimbat destine și povești de dragoste. Iată cum a trecut timpul peste Mihaela Rădulescu, Gabriela Firea sau Elena Gheorghe!

 'Spiritul vremii' este foarte bine conservat în paginile revistei VIVA!, care a asistat de-a lungul timpului, în cei 19 ani de existență, la numeroase schimbări din viața profesională și personală a vedetelor.

Paginile dedicate petrecerii VIVA! 2003 consemnează că 'a fost una dintre acele reuniuni mondene despre care se vorbește multă vreme după ce a avut loc.' Invitații au petrecut o seară de mai fabuloasă în grădina Palatului Brâncovenesc, a patra aniversare VIVA! beneficiind de un concert Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara Zece Prăjini.

Petrecerea VIVA! 2003: cu ce se ocupau Andreea Raicu și Monica Bârlădeanu atunci

La petrecerea VIVA! 2003, Monica Bârlădeanu era vedetă de doar un an, aceasta debutând în televiziune în 2002, ca prezentatoare a emisiunii La Strada, de pe B1 TV. Trei ani mai târziu, avea să joace în 'Moartea domnului Lăzărescu', făcând loc unei cariere în cinematografie. Andreea Raicu făcea în continuare parte din echipa revistei, semnând rubrica de stil, cu toate că 2003 a fost un an foarte aglomerat și fructuos pentru ea, în calitate de prezentatoare a supershowului 'Big Brother'.

Elena Gheorghe era departe de lansarea în cariera solo, artista făcând parte la vremea aceea din trupa Mandinga, în vreme ce Gabriela Firea era departe de cariera în politică și rolul de Primar al Capitalei, făcând pe atunci parte din echipa Observatorului în calitate de editor-prezentator.

Una din cele mai emoționante fotografii din arhiva petrecerilor VIVA! este cea cu regretatul Gheorghe Dinică, care, alături de soția sa, a răspuns invitației la petrecere atât în 2003 cât și în 2004.

VIVA! împlinește 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Foto: arhiva VIVA!

 

Fotografii de colecție din impresionanta arhivă a petrecerile VIVA! vei găsi și aici:

Vedete la petrecerea VIVA! 2002: cum arătau acum 16 ani Ștefan Bănică, Cristi Chivu și Dan Bittman

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter