Elena Băsescu ar putea naște chiar de ziua ei. Micuța ar putea veni pe lume pe 21 mai

Publicat pe

A rămas mai puțin de o lună până când Elena Băsescu va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Vedeta ar putea naște chiar de onomastica ei, adică pe 21 mai, de Sf. Constantin și Elena. Cu siguranță emoțiile sunt foarte mari pentru ambii părinți, chiar dacă pentru Elena Băsescu nu este primul copil.

Până la sfârșitul lunii mai, Elena Băsescu își va putea ține micuța în brațe. Zilele până când fata fostului Președinte va naște se scurg mai repede decât am fi crezut. Data nașterii încă nu a fost stabilită de medici, așadar este posibil ca Elena Băsescu să își poate strânge copilul în brațe chiar de ziua ei.

Elena Băsescu este o mamă foarte grijulie și cu siguranță se va descurca de minune cu cei trei copii. Cătălin Tomata este pentru prima dată tătic, iar tânărul este emoționat, fiind un sentiment și o experiență destul de nouă pentru el.

Citește și: Elena Băsescu și iubitul Cătălin Tomata, prima fotografie împreună! S-au afișat la un eveniment monden!

Interviu cu Elena Băsescu

Cumva, tu şi Cătălin v-aţi decis asupra numelui?

Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe.

Elena, puțini oameni te cunosc cu adevărat. Cum ești ca om? Cum te-ai schimbat de-a lungul anilor? Cum era Elena la 20 de ani și cum este acum?

La 20 de ani, eram mult mai idealistă şi mai încrezătoare în oameni. Acum, sunt mult mai realistă şi mai calculată. Sunt la vârsta la care contează foarte mult copiii, dar, peste doi, trei ani, când vor fi mai mari, vreau să dau un restart carierei mele. Ştii cum se zice: „forty is the new twenty'.

Cu siguranță că cea mai mare împlinire a ta sunt copiii. Dar… ai vreun regret? Ai schimba ceva dacă ai putea da timpul înapoi?

În viaţa sunt lucruri bune şi lucruri rele. Nu toate ies şnur aşa cum ţi-ai dori. Cine spune asta minte. Dar nu aş da timpul înapoi ca să schimb ceva. Pot să privesc mulţumită în urmă şi să spun „I did it my way'. Nu am stat niciodată agăţată într-o situaţie care mi-a provocat disconfort. Am avut mereu suficient respect de sine să închid acel capitol.

Care e cea mai importantă lecție de viață pe care ai învățat-o până acum?

Să nu te mulţumeşti niciodată cu prea puţin. Nu sunt instanţă morală, sunt conştientă că situaţia mea nu este perfect similară cu a altor femei, nu am pretenţia că tot ce spun are valoare de adevăr absolut, dar, dacă ar fi să dau un sfat unor femei divorţate, care îşi cresc singure copiii şi care au şi un serviciu stabil, aşa cum sunt eu, le-aş spune: compromisurile sfârşesc întotdeauna prin a compromite.

S-au spus, scris și speculat foarte multe lucruri despre tine. Cum reacționezi în fața răutăților?

După toate câte s-au spus despre mine de atâţia ani, mă lasă rece. Sunt absolut imună. Nu mă mai obosesc nici măcar să le dezmint. Sunt trecute la capitolul diverse. Trăiesc pentru familia mea şi pentru mine, nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui.

Luna aceasta este și ziua ta de naștere. Ce-ți dorești cel mai mult?

Să nasc un copil sănătos.

FOTO: VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter