Vedete din România cu mulţi copii

Publicat pe

Nicoleta Luciu, Anca Serea sau Dan Bittman sunt printre vedetele din România care au trăit bucuria de a fi părinte de mai multe ori.

 

 Anca Serea

Anca Serea a devenit anul acesta mamă pentru a 4-a oară, ea aducând pe lume o fetiţă, pe care a botezat-o Ava Stephanie. Prezentatorea ştirilor sportive de pe Prima Tv şi iubitul ei, Adrian Sînă de la Akcent, mai au împreună un fiu, Noah, iar Anca mai are 2 copii, o fetiţă şi un băiat, dintr-o căsătorie anterioară. Anca este o mamă extrem de frumoasă, cu un corp perfect după cele 4 naşteri, care îşi creşte copiii departe de agitaţia oraşului. „Eu m-am conside­rat mereu extrem de norocoasă ca am copii, mi-am şi dorit acest lucru şi mi s-a întâmplat exact când mi-am dorit. Am noroc că ei sunt copii cuminţi, nu-s extrem de solicitanţi.', declară Anca, fericită că a trăit de 4 ori miracolul naşterii.

 

Dan Bittman

Dan Bittman şi iubita lui, Liliana Ştefan, sunt părinţii a trei băieţi pe care i-au ţinut departe de expunerea mediatică. Cu o astfel de familie, solistul trupei Holograf nu se poate declara decât extrem de fericit şi de norocos. Băiatul cel mare, Alec (15 ani), e compozitor, realizează nişte melodii superbe, pe calculator. Cel mijlociu, Patrick Noah (10 ani), cântă bine la pian, are voce, dar preferă să joace fotbal. Cât îl priveşte pe cel mic, Mark Nicolas (7 ani), el este urma care scapă turma. Îmi seamănă leit, la temperament, la voce, are şarmul meu. Cred că va ajunge un cântăreţ bun', a declarat artistul pentru Libertatea.

 

Nicoleta Luciu

Trăieşte fiecare zi la intensitate maximă şi într-un ritm trepidant, ţinând cont de faptul că are acasă 4 copii. Nicoleta şi-a dorit o familie numeroasă, astfel că după naşterea lui Zsolt Jr nu a renunţat la ideea de a mai avea un copil. A mai născut nu unul, ci trei copii minunaţi, doi băieţi şi o fetiţă. Fiecare copil este o bucurie şi o binecuvântare', mărturiseşte vedeta care a înţeles că o doză mare de optimism reprezintă adesea soluţia multor probleme.

 

Horia Brenciu

Juratul de la X Factor' are o fetiţă, Mina, care va împlini în curând 2 ani. Artistul este însă un tată minunat şi pentru cele două fete ale iubitei lui, Alice Dumitrescu. Andreea şi Maria au găsit în Horia tatăl perfect, iar acesta se descurcă cum nu se poate mai bine, deşi este de multe ori copleşit de emoţie.

 

Adrian Mutu

Fostul căpitanal al echipei naţionale de fotbal are două fetiţe superbe din căsătoria cu Consuela, dar şi un băiat de 11 ani din mariajul cu Alexandra Dinu. Puştiul care a suferit două operaţii pe cord locuieşte în Italia cu mama lui, iar Adrian Mutu îi este alături cât se poate de mult. Recent, cei doi au petecut câteva zile împreună, iar Mario, care a împlinit de curând 12 ani, a primit mai multe cadouri de la tatăl lui.

 

Nicola

A devenit mamă pentru prima dată la 19 ani când a venit pe lume fiul ei, Andrei. Cei doi au trecut se pare peste momentul delicat în care Andrei i-a reproşat mamei că l-a lăsat în grija bunicilor şi nu l-a susţinut financiar. Din căsătoria cu muzicianul Mihai Alexandru, Nicola i-a avut pe Jonathan şi Maria.

 

Foto: arhiva Ringier

Vedete din România cu mulţi copiiVedete din România cu mulţi copii

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter