Vedete la aniversarea de 15 ani a Fundaţiei Renaşterea

Publicat pe

An de an, personalităţile din lumea mondenă, politică, precum şi ambasadori importanţi se reunesc pentru iluminarea în roz a unei clădiri importante, în cadrul campaniei de prevenire a cancerului la sân.  

 

Anul acesta, Fundaţia Renaşterea a celebrat faimosul eveniment printr-o ediţie aniversară de 15 ani, marcată prin iluminarea ,,Facultăţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila, din Bucureşti.

 

Gazda serii a fost Andreea Esca care a încurajat lupta împotriva cancerului la sân, col sau colon, încă din faza lui incipientă.

 

Corina Caragea s-a alăturat campaniei printr-o nouă iniţiativă promovată de fundaţie. Vedeta a donat o parte din părul său pentru a fi folosit pentru realizarea unor peruci care vor fi donate femeilor bolnave de cancer.

 

De asemenea, oricine doreşte să doneze păr se poate alătura campaniei, tunzând 15 cm din păr în salonul Beauty District, partener al campaniei.

 

După iluminarea în roz a celebrei facultăţi, cei prezenţi au participat la o licitaţie cu scopul strângerii de fonduri pentru realizarea perucilor bolnavilor de cancer. De asemenea, ei s-au delectat şi cu un mini concert susţinut de trupa a cappella, Blue Noise.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Armand Ionescu

 

Vedete la aniversarea de 15 ani a Fundaţiei RenaştereaVedete la aniversarea de 15 ani a Fundaţiei Renaşterea
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter