Proconsul a lansat single-ul si videoclipul “Un om mai bun”

Publicat pe

Proconsul a lansat astăzi single-ul și videoclipul piesei Un om mai bun'. Single-ul a fost susținut de campania #UnOmMaiBun, campanie în care au fost implicate mai multe vedete care au folosit îndemnul Fii și tu un om mai bun!'.

 

proconsul

Personajul principal al videoclipului este nimeni altul decât celebrul actor Dragoș Bucur, ce joacă rolul unui invalid care, prin voința și încredere, reusește un lucru extraordinar, să stea singur în picioare. Povestea este emoționantă, dar finalul este unul optimist, aspirațional.

 

Pentru noi, Un Om Mai Bun” înseamnă mai mult decât o melodie, un hashtag sau o sintagmă. „Un Om Mai Bun” este declarația noastră că „se poate să fim mai buni”! Că putem face lumea mai bună, prin gesturi mici!

 

Avem speranță! Credem în oameni, în bunătate, în frumusețea sufletelor și, mai ales, în dragoste! Credem că „pentru un timp ca acesta”, unde sunt necesare dovezile de bunătate, suntem noi aici. Despre asta cântăm și pentru asta trăim!' au declarat baietii de la Proconsul.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter