Vedete la lansarea oficială a filmului AFERIM!

Publicat pe

AFERIM!', cel mai aşteptat film românesc al anului, a fost lansat oficial la București în cadrul a trei premiere de gală organizate la Cinema Pro și Cinema City din AFI Cotroceni.

 

Evenimentele au avut loc în prezența echipei lungmetrajului premiat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin cu trofeul Ursul de Argint pentru cea mai bună regie dar și a unor invitați de marcă din industria cinematografică sau viața publică.

 

Printre participanți s-au numărat actorii Ana Ularu, Bogdan Dumitrache, Ilinca Goia, Medeea Marinescu, Florin Piersic Jr, Maria Obretin, Victor Rebengiuc, Luminița Gheorghiu, Ioana Flora, Constantin Cotimanis, regizorii Dan Chișu, Ana Lungu.

 

Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, AFERIM!' în regia lui Radu Jude, este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească a începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoțit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).

 

Foto: Adi Marineci

 

Vedete la lansarea oficială a filmului AFERIM!Vedete la lansarea oficială a filmului AFERIM!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter