Vedete la un eveniment dedicat eternului feminin

Publicat pe

În cadrul unui eveniment aniversar dedicat eternului feminin, Wolford a celebrat alaturi de vedete 65 de ani de existenta a brand-ului.

 

In atmosfera de exclusive glam, pe muzica unor femei puternice, au fost expuse produse care au marcat istoria industriei de fashion: primul ciorap toeless din lume, primul ciorap fara cusaturi din lume, primul body fara cusaturi din lume, inovatiile din categoria produselor de remodelare, precum si produse de lenjerie intima, cu design exclusiv si atemporal, pentru care Wolford a si primit distintia de cel mai bun furnizor din lume (UK Lingerie Awards).

 

Piesele iconice lansate cu ocazia aniversarii, Image String Body si Image Tights, au fost puse in valoare prin gratia a doua balerine care au interpretat un dans contemporan. Piesele surprind caracterul versatil al feminitatii, prin combinarea a doua opuse puternice si armonizarea lor, opac si transparent (precum ying si yang).

 

Campania vizuala aniversara poarta semnatura renumitului fotograf de moda Mario Testino. Imaginile sale ajung la esenta unei feminitati emotive, cu încredere în sine, senzuala și estetica fiind în același timp eleganta și provocatoare.

 

 

Vedete la un eveniment dedicat eternului femininVedete la un eveniment dedicat eternului feminin

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter