Vedete la Săptămâna Haute Couture toamnă –iarnă 2016/2017 de la Paris

Publicat pe

Săptămâna aceata, Parisul găzduieşte Săptămâna Haute Couture şi este locul de întâlnire al celor mai cunoscute fashioniste. Marile show-uri de modă sunt urmărite din primele rânduri de vedete ca Jessica Chastain, Jennifer Garner, Celine Dion sau Milla Jovovich, însoţită de superba ei fiică, Ever.

 

Cele două şi-au făcut apariţia la prezentarea de modă a Casei Chanel şi toata lumea a fost fascinată de incredibila lor asemănare. Îmbrăcată într-o rochiţă albă tricotată, fetiţa care va împlini anul viitor 10 ani, s-a alăturat celebritătilor care au admirat noile creaţii Chanel.

 

Cu un păr lung, în nuanţe de blond, şi nişte ochi minunaţi, Ever a pozat alături de mama ei, superbă într-o ţinută portocalie. Actriţa mai are o fetiţă, Dashiel Edan, care a împlinit de curând 1 an, şi şi-a revenit de minune după cea de-a doua naştere.

 

Actorul Will Smith si-a insotit fiica la prezentarea Chanel, Willow fiind imagine a celebrei case de moda.

 

Foto: Hepta

 

Vedete la Săptămâna Haute Couture toamnă –iarnă 2016/2017 de la ParisVedete la Săptămâna Haute Couture toamnă –iarnă 2016/2017 de la Paris
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter