Carmen Brumă – 5 look-uri diferite realizate de hairstylistul Cristi Pascu

Publicat pe

Carmen Brumă are tot timpul o coafură impecabilă, deşi părul ei creţ natural este mai greu de aranjat. Responsabil de look-ul perfect al lui Carmen este hairstilistul Cristi Pascu care îi realizează coafurile în funcţie de ţinuta vedetei şi de evenimentul la care participă.

 

Iată 5 moduri în care Cristi Pascu o coafează pe Carmen:

 

Părul strâns la rochie mulată

Dacă te pregătești de o petrecere de cocktail și porți o rochie care-ți scoate în evidență formele, atunci recomand ca părul să fie strâns, așa cum îl are Carmen în această fotografie. La fel de bine s-ar fi putut face și variantă extremă a coafurii, adică foarte mult volum și părul dat spre spate, pentru a lăsa fața liberă și umerii dezgoliți.

 

Părul coafat lejer la rochie simplă

Carmen poartă o rochie simplă și elegantă, astfel încât coafura trebuie să fie complementară. Am optat pentru un păr cu foarte mult volum și ușor ondulat, care completează la perfecție acest look.

 

Părul prins pentru un eveniment de zi

La un eveniment ce se întâmplă în timpul zilei unde porți ținută smart-casual, poți să faci notă discordantă de restul invitaților prin coafură. Carmen poartă părul prins la spate, cu bucle pe o parte. Este o coafură foarte simplă si repede de realizat, iar în același timp este cool și memorabilă.

 

Asimetrie la o ținută albă

La o ținuta all white, simplă, este foarte ușor de aranjat părul lung. Puțin volum și bucle și părul purtat asimetric nu face decăt să asigure un look curat și fresh.

 

Volum pentru ținută relaxată

Pentru o ținută ce implică jeans și un tricou, recomand ca părul să fie puțin aranjat, cu mult volum. Având în vedere că are un păr creț, în cazul lui Carmen nu trebuie depus un efort prea mare pentru a obține acest lucru.

 

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hair-stylisti din Romania, initiatorul concursului Cel mai bun hairstylist din Romania' si al Academiei de Coafura' ce ii poarta numele, ambele proiecte bucurandu-se de mare succes.

 

Carmen Brumă – 5 look-uri diferite realizate de hairstylistul Cristi PascuCarmen Brumă – 5 look-uri diferite realizate de hairstylistul Cristi Pascu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter