Vedete pe covorul roşu la Veneţia

Publicat pe

Johnny Depp, Diane Kruger, Elisabeth Banks, Kristen Stewart s-au aflat în acest weekend la Veneţia unde se desfaşoară cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de film.

 

Întreaga atenţie a fost îndreptată spre actriţele invitate, iar acestea nu au dezamăgit, alegând ţinute cu care au impresionat.

 

Amber Heard a strălucit în Oraşul dogilor la braţul soţului ei, celebrul Johnny Depp. Rochia neagră Stella McCartney, dar şi cea cu print floral i-au scos silueta în evidenţă.

 

Kristen Stewart a fost prezentă la premiera filmului „The Equal' şi ales pentru acest eveniment o rochie argintie, care i-a dat o alură de prinţesă.

 

Membră a juriului, Diane Kruger a arătat minunat în rochia de catifea, actriţa avându-l alături pe soţul ei, Joshia Jackson.

 

Cât despre Juliette Binoche, aceasta îşi sfidează vârstă, actriţa franceză de 51 de ani purtând pe covorul roşu o rochie mulată, cu decolteu adânc, care i-a dat un aer ultra glam.

 

Foto: Hepta

 

Vedete pe covorul roşu la VeneţiaVedete pe covorul roşu la Veneţia

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter