Shakira are o siluetă incredibilă după ce a născut a doua oară

Publicat pe

Shakira nu a pierdut timpul după ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al ei, Sasha. La 7 luni de la naşterea acestuia, artista în vârstă de 38 de ani afişează o siluetă perfecta, dovadă fotografia postată recent pe Facebook.

 

Shakira1

 

Shakira apare în culisele unui concert, îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, semn că şi-a revenit perfect după ce a devenit mama a doua oară.

 

La fel ca orice femeie, Shakira a cunoscut după naşterea bebeluşului câteva probleme legate de vestimentaţie. Nu a putut să se îmbrace o perioadă cu jeanşi, mărturisind că aceştia nu intrau mai sus de genunchi.

 

Cu o voinţa de fier, dar şi multă răbdare, ea a reuşit să-şi recaptee încet-încet silueta. Mărturisea pentru revista Hello! că a avut nevoie de multă disciplină şi de o mare doză de stâpânire de sine, doarece îi place să mănânce.

 

Mănânc mereu mult, dar doar ingrediente nutritive şi nimic cu grăsimi. Sunt atentă la ceea ce mănânc şi fac sport în mod constant. Ca să nu mă plictisesc alternez tipurile de mişcare, dans, box, tenis, şi, uneori, gimnastică'.

 

Shakira este mama a doi băieţi, Milan şi Sasha, pe care îi are împreună cu fotbalistul Gerard Pique, alături de care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre, în ciuda faptului că iubitul ei este cu 10 ani mai tânăr.

 

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter