Vedete sexy în... bucătărie!

Publicat pe

Cuvintele sexy și bucătărie se potrivesc cam ca nuca în perete la prima vedere, însă vă vom demonstra astăzi că sunt vedete care reușesc să arate fascinant și, ca să ne păstrăm în temă, apetisant chiar și într-un loc unde, de obicei, cel mai pregnant parfum e cel de… ceapă.

 

De-a lungul timpului, ne-au fost amfitrioni nenumărate vedete, care ne-au primit cu drag în intimitatea casei lor și și-au deschis sufletul fără rețineri. Mihaela Rădulescu, Răzvan Fodor, Elena Băsescu, Julia, Adelina Chivu și Anca Serea au acceptat cu plăcere să se lase pozați și în bucătărie, loc care, de obicei nu are nimic… atrăgător. Spunem de obicei, pentru că bucătăriile vedetelor noastre arată ca în reviste și am fi putut jura că acolo nu se gătește, lucru total neadevărat. De altfel, rezultatul a întrecut toate așteptările. Mămicile Anca Serea, Elena Băsescu și Julia și Adelina Chivu s-au fotografiat alături de copilașii lor în bucătărie, însă asta nu le-a știrbit nimic din aerul de dive, ba chiar dimpotrivă și nici mai puțin sexy nu au fost, cu siguranță. La fel de sexy a fost și tăticul Răzvan Fodor, alături de superba lui soție și de fiica lor.

Citește și: Fără verighetă, dar fericiți!

De departe însă cea mai sexy este Mihaela Rădulescu, a cărei poză nu te face deloc să te gândești la mâncare, deși diva de la Monaco este întinsă pe blatul din bucătărie și are și un cuțit în mână, înfipt sugestiv într-un măr. Nu știm cât de mult timp își petrece Mihaela în locul cu pricina, însă Felix Baumgartner este un bărbat fericit, și nu doar pentru că iubita lui, ca orice moldoveancă, știe să gătească perfect… La fel de bine se pricepe la bucătărie, cu siguranță, și sexy mama Anca Serea, pentru că, atunci când ai 5 copii, nu poți să nu ai în palmares și câteva zeci de prăjituri reușite. Cât despre Julia, vedeta recunoaște că gătește o dată la două zile și că-i place să mănânce sănătos. Așadar, iată că se poate să arăți și spectaculos și să fii și femeie (sau bărbat, de ce nu?) de casă, iar asta o demonstrează din plin vedetele noastre în pictorialele inedite din Viva!

 

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă – În vacanță la mare. Unde s-a relaxat îndrăgitul cuplu de curând

Vedete sexy în... bucătărie!Vedete sexy în... bucătărie!

Oana Pantazi

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter