Vedetele au făcut repetiţie pentru “Nunta perfectă”

Publicat pe

Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu au oferit spectatorilor prezenti la Teatrul Elisabeta experienta teatrului la cald, in cadrul primei repetitii cu public pentru spectacolul „Nunta perfectă'.

 

Nunta perfecta' de Alan Ball, o comedie despre sex si prietenie, produsa de agentia de talent management si comunicare Talentivity va avea premiera pe 11 si 12 mai la Teatrul Elisabeta si va putea fi vazuta si pe 1, 15, 18 si 19 iunie.

 

Actorii au coborat de pe scena, au ras, au plans s-au infuriat chiar in mijlocul spectatorilor, astfel incat toata lumea din sala s-a simtit implicata in intriga acestui spectacol si nuntas la o nunta buclucasa.

 

Cei prezenti l-au putut urmari, de asemenea, pe regizorul Eugen Gyemant dand ultimele indicatii referitoare la reglarea luminilor si a sunetului.

 

Cinci femei superbe si nefericite se reintalnesc la nunta cu pretentii foarte aristocratice a prietenei lor din copilarie, Tracy Ionescu. Fiecare s-a lasat pacalita sa joace rolul de domnisoara de onoare. Refugiate intr-una din camere, isi dau seama ca nici una dintre ele nu isi doreste cu adevarat sa fie acolo si ca nici una nu o suporta in realitate pe mireasa. Toate si-ar dori in adancul sufletului sa se intample ceva care sa distruga aceasta nunta perfecta. In timp ce beau, plang, comploteaza, rad pana la lacrimi, barfesc tot ce poate fi barfit si isi impart toti barbatii din lume, reusesc, daca nu sa dezintegreze cu totul nunta prietenei lor, macar sa faca din ea un eveniment cu adevarat memorabil.

 

Detaliile despre spectacol se gasesc pe:

 Facebook: https://www.facebook.com/talentivityagency?fref=ts

 Teatrul Elisabeta: www.teatrul-elisabeta.ro

 Biletele se pot cumpara online de pe http://www.bilet.ro/event.php?id=4654 si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.

 

Vedetele au făcut repetiţie pentru Nunta perfectă'Vedetele au făcut repetiţie pentru Nunta perfectă'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter