Vedetele au luat parte la Recolta Urbană, sărbătoarea cidrului

Publicat pe

Ca la fiecare început de toamnă, bucureștenii au luat parte la cea mai inedită petrecere a momentului, Strongbow Appletone Party, organizată sub semnul #recoltaurbana într-un decor feeric, plin de verdeață. Vedetele nu au lipsit, iar atracția serii a fost un tractor roșu alături de care s-au fotografiat cu toții.

O livadă cu mere, muzică live, dans, instalații artsy, mâncare pe alese (food trucks pentru toate gusturile și preferințele) și colțurile de relaxare – acestea au fost ingredientele uneia dintre cele mai inedite petreceri în aer liber din București. În plus, invitații au putut vedea live cum se fabrică cidru de mere: de la alegerea merelor, la tăiere, zdrobire, obținerea sucului de mere, îmbuteliere și degustare.

Pe lângă oamenii cool care au ales să-și petreacă primul weekend de toamnă în bine cunoscutul spirit #UrbanByNature, nu au lipsit nici vedetele. Cosmina Păsărin, Diana Dumitrescu, Ada Condeescu, Lucian Mândruță, Vlad Petreanu, Andreea Vasile, Sânziana Negru, Dorian Boguță sau Carmen Negoiță au răsuns invitației Strongbow® și s-au bucurat de o atmosferă de neuitat. Amalia Enache a avut o apariție spectaculoasă. Vedeta a purtat o salopetă într-o culoare electrică, care i-a scos în evidență silueta perfectă.

Invitații au putut degusta toate brandurile de cidru din portofoliul HEINEKEN, au socializat au luat parte la activităţi speciale sau, pur şu simplu, au admirat din leagănele cu vedere la lac apusul şi luminile speciale de pe apă, în timp ce pe scenă se derulau concertele artiştilor invitaţi. Moonlight Breakfast, Rammon, Kate Boy, Breakbot & Irfane au ținut invitații pe ritmuri de dans până după miezul nopții.

Citește și:

Amalia Enache a dezvăluit că a avut nevoie de terapie 

24 de întrebări cu Ada Condeescu – „Sunt un om fericit și optimist” 

Vedetele au luat parte la Recolta Urbană, sărbătoarea cidruluiVedetele au luat parte la Recolta Urbană, sărbătoarea cidrului

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter