Jojo este foarte panicată de pandemia provocată de coronavirus. A lansat un apel disperat: „Eu ies cu frică la cumpărături. Am doi copii mici acasă...”

Publicat pe

Vedetele din România au ales să se baricadeze în case, multe dintre ele având copii și încercând cu orice preț să îi protejeze. După ce fanii au criticat-o pe Cristina Șișcanu pentru combinezonul de zugrav în care s-a dus la cumpărături, vedeta le-a replicat că trebuie să aibă grijă de ea, mai ales că are copii.

Jojo este foarte panicată de pandemia provocată de coronavirus. A lansat un apel disperat: „Eu ies cu frică la cumpărături. Am doi copii mici acasă...'Jojo este foarte panicată de pandemia provocată de coronavirus. A lansat un apel disperat: „Eu ies cu frică la cumpărături. Am doi copii mici acasă...'

Citește și: Cristina Șișcanu, despre combinezonul de protecție purtat la supermarket: 'Dacă situația se agravează, o să vedeți multe persoane echipate așa și atunci o să vi se pară normal'

Și JoJo este speriată de situația pandemiei de coronavirus. Actrița își îndeamnă următorii să rămână izolați, pentru că doar așa vom putea învinge pandemia de coronavirus.

Cătălina Grama, a mărturisit că de fiecare dată când pune piciorul afară din casă simte teamă, atât pentru ea, cât și pentru familia ei.

Dacă ai grijă de tine, ai grijă de toți ceilalți. Dacă te protejezi pe tine, îi protejezi pe ceilalți. Încă văd oameni care ies cu copiii cu bicicletele la plimbare pe străzi. Încă văd oameni care intră fără mănuși la cumpărături și ating alimentele pe care noi ceilalți le luăm în urma lor și le ducem acasă copiilor noștri. Încă văd oameni care refuză să păstreze distanța la coadă la casa de marcat. Încă văd oameni care fac bășcălie pe tema asta.

Citește și: După modelul Naomi Campbell, Cristina Șișcanu a ieșit la supermarket echipată din cap până-n picioare: 'Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin să tușească lângă noi'

Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă. Și da, trebuie să ne protejăm când ieșim, ca să-i protejăm atât pe cei din familia noastră, cât și pe ceilalți. Este o perioadă în care trebuie să fim mai uniți decât oricând în gândire și în fapte.

Hai să ne gândim că dacă atingem fără mănuși alimentele sau diferitele pachete sau obiecte din supermaketuri îi expunem pe toți ceilalți din jurul nostru unui risc care nu merită asumat, mai ales într-o perioadă ca asta. Hai să facem cumpărăturile responsabil și în rest să stăm acasă.

Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor. Asta e opinia mea. Eu ies cu frică la cumpărături. Frică, da, pentru că alți oameni nu se protejează și pentru că am doi copii mici acasă', a scris Jojo pe pagina personală de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter