Vedetele şi mesajele lor de Ziua Copilului

Publicat pe

Fie că au deja copii, fie că nu au încetat niciodata să se simtă copii, vedetele din România sărbătoresc astăzi Ziua Copilului. Anca Lungu, Iuliana Tudor sau Corina Caragea sunt doar câteva dintre vedetele care au transmis mesaje şi au postat fotografii dedicate acestei zile atât de speciale.

 

„La mulți ani, nouă, copiilor mari și mici! S-avem un 1 iunie dulce-dulce, plin de iubire, zâmbete și pupici!', a scris Anca Lungu în dreptul unei superbe fotografii de familie.

 

Mama a 5 copii, Anca Serea se bucură de toate clipele minunate petrecute în compania celor mici. „La multi ani,noua! Sa nu uitam sa fim copii!', a scris Anca în dreptul unei fotografii în care apare alături de fetiţa ei, Sarah.

 

Corina Caragea a refăcut o fotografie din urmă cu 20 de ani, când era doar o fetiţă. Anii au trecut, dar Corina şi-a păstrat zâmbetul şi pasiunea pentru role: „20 de ani între aceste poze.. La mulţi ani tuturor copiilor, mai mici şi mai mari:)'

 

Dana Nălbaru este mama a doi copii minunaţi, cu ochi albaştri, pe care i-a pozat astăzi. „Îmi povesteşte cum s-a distrat la scoala. La şcoală se distrează, nu învaţă. La mulţi ani, scumpa mea!', a scris vedeta în dreptul unei fotografii cu Sofia.  „La mulţi ani, copii! Să va fie viaţa senină!', a scris artista în dreptul unei fotogarfii cu Kadri, băieţelul ei.

 

Andreea Marin sărbătoreşte această zi alături de Violeta, fetiţa ei, care are astăzi serbare. „Fug la serbarea de 1 iunie! Mi-e dor să fiu iar copil!', a mărturisit vedeta.

 

Iuliana Tudor este fericita mămică a unui băieţel căruia astăzi i-a transmis din suflet „la mulţi ani': „La mulți ani, Copilule drag! Mic sau Mare! Joacă-te, viseaza, zbori!'

 

„Mickey și Minnie va spun „La mulţi ani” de 1 iunie! Să fiți fericiți, copii!', a scris Dana Rogoz, mama lui Vlad, un băieţel de 2 ani şi 2 luni.

 

Vedetele şi mesajele lor de Ziua CopiluluiVedetele şi mesajele lor de Ziua Copilului

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter