Vezi ce culoare ți se potrivește în funcție de zodie! Selena Gomez ține mereu cont de acest aspect

Publicat pe

Chiar dacă nu îți dai seama, culorile au o influență foarte mare asupra ta, a personalității sau a stării de spririt. De aceea fiecărei zodii îi este asociată o culoare reprezentativă.

Chiar dacă îți place roșul aprins, dar ești în zodia Fecioară, s-ar putera să ai tulburări de personalitate când alegi o ținută într-o astfel de culoare, de aceea ai nevoie să te îmbraci în culori potrivite semnului zodiacal, cum ar fi negrul. Pe de altă parte, roșul se potrivește zodiei Berbec pentru că este în contrast cu personalitatea lor puternică și egocentrismul acestora.

Iată ce culori ar trebui să alegi în funcție de zodie și care sunt vedetele care țin cont de acest aspect pe covorul roșu!

Vezi ce culoare ți se potrivește în funcție de zodie! Selena Gomez ține mereu cont de acest aspectVezi ce culoare ți se potrivește în funcție de zodie! Selena Gomez ține mereu cont de acest aspect

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Vezi ce pericol te paște dacă ești în zodia Pești – Drew Barrymore a scăpat cu greu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter