Vi-l mai amintiți pe Romeo Fantastik? Manelistul supranumit Regele Sexului e acum de nerecunoscut!

Publicat pe

Romeo Fantastik a fost, acum niște ani, nelipsit din atenția publicului, însă în ultima vreme cel poreclit Regele sexului este mult mai low profile. Chiar dacă arată altfel, nu și-a pierdut încă imaginea de băiat rău…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trecerea anilor se face simțită, fără doar și poate, și în cazul lui Romeo Fantastik, ale cărui piese făceau furori acum ani de zile. Lookul său inconfundabil a cunoscut câteva modificări, mai ales de când a pus niște kilograme, la fel și freza care l-a consacrat.

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

Acum, Romeo Fantastik nu-și mai poartă pletele în vânt, ci umblă cu părul strâns, pentru că nici podoaba sa capilară nu mai e ce-a fost… Singurul obiect de care nu se desparte niciodată, un adevărat trade mark, sunt ochelarii de soare de brand, de care nu se desparte nici acum. De asemenea, nu-i lipsesc nici lanțurile, inelele oversized și brățările colorate.

Vi-l mai amintiți pe Romeo Fantastik? Manelistul supranumit Regele Sexului e acum de nerecunoscut!Vi-l mai amintiți pe Romeo Fantastik? Manelistul supranumit Regele Sexului e acum de nerecunoscut!

Romeo Fantastik: „Lumea mi-a zis așa”

Cât despre faimoasa poreclă de Rege al sexului, manelistul susține că nu-i aparține, ci că a fost supranumit așa datorită prestației sale în materie de sex. De altfel, cei mai mulți fani îl cunosc ca Romeo Fantastik sau Bombastik, datorită piesei care l-a făcut celebru…

„Lumea mi-a zis așa, nu mi l-am pus eu. Prima oară am fost denumit «Bombastic», apoi «Fantastik», pentru că, pe unde mergeam, făceam show mare', a povestit Romeo Fantastick pentru sapteseri.ro. 

„Asta cu «Regele sexului» mi se trage dintr-o întâmplare reală. Eram în Spania la o cântare și o fată a dorit să vadă ea ce și cum e cu mine, așa că a făcut un pariu cu cineva că ea în 5 minute mă extermină. Oricum, se vorbea pe tema asta, «cum o fi Romeo la pat?»', a explicat manelistul.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter