Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit: „Am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit. Prima ei interacțiune cu televiziunea a avut loc în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!, însă visul Cristinei Dorobanțu a fost altul, acela de a prezenta Știrile Kanal D, de la pupitrul cărora ne zâmbește acum. Cristina ne-a răspuns cu sinceritate la toate curiozitățile despre carieră și nu a ezitat să vorbească deschis despre viața ei personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cred că acest interviu poate fi și un prilej prin care să clarifici cum stau lucrurile în viața ta personală. Știm că ai avut o relație lungă, de șase ani, cu Mihai, care te-a și cerut în căsătorie. V-ați despărțit însă înainte de nuntă. Fanii voștri au mai avut o speranță atunci când v-ați mai dat o șansă, dar, în scurt timp, ați ajuns, din nou, la separare. Cum e relația voastră acum? Ați mai încercat să vă împăcați de atunci?

Mihai nu are fani, pentru că nu a dorit să apară în lumina reflectoarelor. Noi vorbim, suntem prieteni, ne-am despărțit în condiții civilizate și am rămas prieteni. A fost omul care m-a învățat multe lucruri. Noi nici nu ne-am mai împăcat după despărțire, au fost doar speculații de presă. O să îl respect pe Mihai toată viața pentru ceea ce a făcut pentru mine. M-a sfătuit, m-a susținut și, dacă nu era sprijinul lui, poate că multe dintre visurile mele nu ar fi devenit realitate.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit: „Am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul' / EXCLUSIVCe se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit: „Am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Cristina Dorobanțu. Trucul prin care se menține în formă:„Acesta este secretul meu'

Citește și: Cristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical:„A fost ca un șoc. A trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez' / EXCLUSIV

Citește și: Nicolae Pitiș a murit, la 83 de ani.Interpretul de muzică populară a primit titulatura de „tezaur uman viu, din partea UNESCO

Citește și: Andreea Antonescu a pozat goală.Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit

Chiar, a fost singurul bărbat care te-a cerut de soție?

Nu. Am mai avut o relație de trei ani și am fost și atunci cerută în căsătorie.

Să fii din nou singură, după atâția ani de relație, nu pare a fi deloc ușor. Mulți oameni ajung să cunoască astfel, din păcate, anxietatea și depresia. Ție cât de greu ți-a fost să treci peste despărțire și cum te-ai pus din nou pe picioare?

Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut, indiferent cât de greu îi este. Nu pot fi falsă și să spun că sunt bine singură, pentru că îmi place să fiu alături de oameni. A fost greu, însă perioada în care am fost singură în Turcia m-a călit pentru ceea ce urma, pentru revenirea în țară și perioada aceea de după separare. Sunt convinsă că destinul va face în așa fel încât lucrurile să fie extraordinare pentru mine. Nu am avut depresii sau anxietăți, dar, om fiind, trec și eu prin momente în care îmi pun întrebări.

Apropo, ai mers vreodată la psiholog? Dacă da, ți-au fost de folos terapiile? Îi încurajezi și pe ceilalți să apeleze la specialiști?

Nu am mers niciodată. În perioadele în care îmi este mai greu, prefer să stau eu cu mine. Dar îi încurajez pe cei care nu reușesc să își recapete echilibrul singuri să apeleze la specialiști.

Ce spune prezentatoarea TV despre căsătorie

Te cunoaștem drept o fire asumată, așa că te întreb: există cineva în viața ta acum? Ai un iubit?

Nu există cineva în viața mea, sunt foarte concentrată pe profesia mea. Dar, așa cum ați spus, fiind o persoană asumată, când va exista cineva veți afla.

Vorbeam mai devreme despre nuntă… Se spune că visul oricărei fete este să îmbrace rochia de mireasă. Tu ți-ai imaginat cum va arăta ziua aceea? Ai vedea o petrecere simplă, pe plajă, sau un eveniment grandios, cu sute de invitați? Sau au trecut vremurile și deja nu te mai gândești la asta?

Până acum, aveam o anumită părere despre această zi și îmi imaginam, la 21 de ani, că va fi pe plajă, la 28, că voi purta o rochie de prințesă. Acum îmi doresc să fiu eu cu acel om, cu părinții noștri și nașii, îmbrăcată în ceva ce m-ar face să mă simt confortabil, pentru că cel mai important este ca în acea zi să mă simt iubită. Până la această vârstă am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul.

Îți urez de pe acum „Sărbători fericite și „La mulți ani!. Ce planuri ai de Sărbători, cum vei petrece de Crăciun și Revelion?

Nu am încă planuri, este primul an în care aștept să văd ce-mi rezervă viitorul. Am o dorință pe care mi-o pun la ora 12:00, în noaptea de Revelion, și pe care am să o dezvălui anul viitor. Vă urez și eu să aveți Sărbători pline de magie, să se îndeplinească tot ce vă doriți și să fiți iubiți!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Dan Niculescu, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter