La 87 de ani, Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19 și s-a vindecat: "Nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta"

Publicat pe

La 87 de ani, Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19. Artistul a mărturisit că, din fericire, nu a avut nevoie de internare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actroul Victor Rebengiuc a suferit de COVID-19, dar, din fericire, a trecut cu bine peste boală. Chiar dacă, la 87 de ani, se află în categoria de risc, actorul nu a avut nevoie de internare, reușind să țină boala sub control de acasă. Paradoxal, deși a mărturisit că a respectat regulile de protecție cu strictețe, marele actor mărturisește că nu știe cum s-a infectat cu noul coronavirus.

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata', a mărturisit Victor Rebengiuc, la Digi 24. 
„Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta', a mai adăugat actorul, care a povestit că a purtat mască și că a respectat cu strictețe toate măsurile de prevenire a bolii. Mai mult, deși are 87 de ani, actorul a mărturisit că masca de protecție nu l-a incomodat niciodată.

La 87 de ani, Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19 și s-a vindecat: "Nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta"La 87 de ani, Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19 și s-a vindecat: "Nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta"

Pe Victor Rebengiuc nu l-a speriat COVID-19

În luna mai, actorul declara că perioada pandemiei nu-i pune probleme deosebite, la momentul respectiv fiind preocupat de alte lucruri. Iată însă că, din păcate, în pofida măsurilor de prevenție pe care și le-a luat, Victor Rebengiuc tot s-a îmbolnăvit de COVID-19…

„Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place. Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează', declara Victor Rebengiuc, potrivit news.ro.

În ceea ce privește lecția primită după ce a suferit de COVID-19, Victor Rebengiuc a mărturisit că a învățat „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri'. 

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter