Videoclipul viral în care apar Nadia Comăneci, Simona Halep și Maia Morngestern: „Cine-i salvează pe eroi”. Piesa lui Smiley a devenit imnul împotriva COVID-19

Publicat pe

Smiley a lansat alături de Cabron melodia „Cine-i salvează pe eroi', o piesă emoționantă, venită în contextul pandemiei globale de coronavirus. Ministerul Afacerilor Interne a distribuit melodia alături de un videoclip emoționant în care apar alți eroi ai României și care le mulțumesc celor din linia întâi în lupta cu virusul. Oamenii au reacționat la videoclip, devenind viral. 

Videoclipul viral în care apar Nadia Comăneci, Simona Halep și Maia Morngestern: „Cine-i salvează pe eroi'. Piesa lui Smiley a devenit imnul împotriva COVID-19Videoclipul viral în care apar Nadia Comăneci, Simona Halep și Maia Morngestern: „Cine-i salvează pe eroi'. Piesa lui Smiley a devenit imnul împotriva COVID-19

Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, Maia Morgenstern şi Horaţiu Mălăele apar într-un videoclip dedicat celor din prima linie în lupta cu coronavirusul, postat pe Facebook de Ministerul Afacerilor Interne. În videoclip, încheiat cu câteva cuvinte rostite de Victor Rebengiuc (Vouă, celor din linia întâi, cu respect, preţuire şi admiraţie, vă mulţumim!), apar cadre medicale, angajaţi SMURD, pompieri, poliţişti şi jandarmi.

Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admiraţie şi preţuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre şi avem datoria să-i protejăm fiind responsabili şi solidari cu eforturile lor. Împreună reuşim! Mulţumim Smiley, Ianis Hagi, Simona Halep, Nadia Comaneci, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Radu Zamfir, Victor Rebengiuc', este mesajul de pe pagina de Facebook a MAI.

„Este cel mai bun moment ca oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determină binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viața lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur', consideră Smiley.

„Îmi doresc că fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viață lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiința, de realitate, de respect', adaugă Smiley.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter