Adda și Cătălin Rizea de la Asia Express sărbătoresc 5 ani de căsătorie. Cum a fost cerută de soție artista: "Am stricat tot"

Publicat pe

Adda și Cătălin Rizea au împlinit chiar de Florii cinci ani de la căsătorie, iar cu această ocazie artista a povestit pe rețelele de socializare cum a fost cerută de soție.

Adda și Cătălin Rizea de la Asia Express sărbătoresc 5 ani de căsătorie. Cum a fost cerută de soție artista: "Am stricat tot"Adda și Cătălin Rizea de la Asia Express sărbătoresc 5 ani de căsătorie. Cum a fost cerută de soție artista: "Am stricat tot"

Adda și Cătălin Rizea, cuplul controversat de la Asia Express, pe care îi vedem în diverse ipostaze în cadrul show-ului au o relație cu totul specială. Chiar dacă îi vedem mereu certându-se, uneori chiar adresându-și cuvinte urâte, se pare că cei doi se iubesc cu patos.

În weekend, cei doi au fost în al nouălea cer și nu și-au putut ascunde fericirea. Au postat o imagine cu ei doi, într-o ipostază tandră, și au amintit că împlinesc cinci ani de când s-au căsătorit.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea explică ieșirile nervoase și certurile frecvente de la Asia Express: „Așa suntem noi. Ne iubim cu patos”

Mai mult, Adda a ales să le povestească fanilor și cum a decurs cererea în căsătorie, precizând și că a reușit să strice tot momentul, dar în acest fel a avut parte de o cerere inedită.

Adda: „Cerere în căsătorie că asta nu a avut nimeni!”

Adda a povestit că și-a dat seama că urmează să fie cerută, astfel că cel care urm asă-i devină soț nu a mai avut ocazia să-și pună în aplicare planul inițial. Totul a fost pe repede înainte, iar cei doi își amintesc acum, cu lacrimi, dar de râs, în ochi de momentul în care s-a întâmplat totul.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea explică ieșirile nervoase și certurile frecvente de la Asia Express:”Așa suntem noi. Ne iubim cu patos”

„Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la țară, la bunicii mei, iar Cătă se purta un pic ciudat, că și cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă știți, m-am prins imediat că ceva se întâmplă și l-am luat tare spunându-i – Tu mi-ai luat inel!'. El s-a blocat. Am deschis torpedoul mașinii și ce credeți, cutiuța era acolo! De emoție și de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească mașina unde se poate și să mă ceară, că nu mai pot aștepta!

El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot! Așa că, a oprit mașina între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui șanț! Am ieșit amândoi din mașină, el s-a pus în genunchi și, în timp ce rostea întrebarea AIA, AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi! Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna DA, DA, DA, DA' . Cerere în căsătorie că asta nu a avut nimeni! Și asta, pentru că nimeni nu-i ca noi!!! Și întodeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, râdem cu lacrimi! Te iubesc, Cătă!!!”, a scris Adda pe Instagram.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia Express

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter