Viorica de la Clejani încearcă să-i găsească scuze fiicei sale, Margherita, care a fost prinsă drogată la volan: "Uneori anturajul strică. Numai mamă să nu fii!"

Publicat pe

Viorica de la Clejani recunoaște că fiica ei a intrat într-o belea mare, însă ea, ca mamă, are datoria să-i fie alături necondiționat. Artista spune că nu era la curent cu faptul că Margherita consumă droguri și dă vina pe anturajul tinerei, însă ” pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea”.

Viorica de la Clejani încearcă să-i găsească scuze fiicei sale, Margherita, care a fost prinsă drogată la volan: "Uneori anturajul strică. Numai mamă să nu fii!"Viorica de la Clejani încearcă să-i găsească scuze fiicei sale, Margherita, care a fost prinsă drogată la volan: "Uneori anturajul strică. Numai mamă să nu fii!"

Sâmbătă dimineața, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în Capitală, iar la testarea cu aparatul Drog Test a reieșit că tânăra se afla sub influența substanțelor halucinogene, respectiv heroină. După ce, inițial, a avut o ieșire nervoasă la adresa reporterilor care transmiteau informații despre acest caz din fața casei lor și a aruncat cu sticla cu lapte în jurnaliști și i-a stropit cu furtunul cu apă, Viorica de la Clejani își cere scuze.

Cântăreața dă vina pe anturaj pentru situația prin care trece Marga.

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte.

Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii!

După două luni de stat în casă e normal să am o reacţie. Îmi cer scuze față de domnişoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul. Vin dintr-o generaţie unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea. Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea. Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greşi un copil, eu ca părinte trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi', a declarat Viorica de la Clejani pentru România TV.

„Indiferent ce ar face un copil nu trebuie să iei toporul să îi dai în cap. Am primit atât de multe mesaje urâte, lumea e rasistă”, a mai spus Clejanca la România TV.

Margherita din Clejani riscă până la cinci ani de închisoare. „Am condus perfect. Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele', a spus ea în dimineața în care a produs accidentul rutier.

Artista are dosar penal și riscă până la cinci ani de închisoare.

Citește și:

Fulgy de la Clejani, prima reacție după ce sora lui a fost prinsă drogată la volan. Și Margherita a postat un mesaj bizar pe Instagram, la 5 dimineața!

Margherita de la Clejani a făcut accident și a fost prinsă drogată la volan. Primele declarații ale Vioricăi și ale lui Ioniță: 'Îmi apăr copiii indiferent de situație'

Margherita de la Clejani, declarație halucinantă despre iubitul ei după ce a făcut accidentul: „Mai era Johnny Depp cu mine în mașină”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter