Viorica de la Clejani, obligată de medic să slăbească 10-15 kilograme: "Pentru o viață sănătoasă..."

Publicat pe

Viorica de la Clejani a recunoscut în nenumărate rânduri că și-ar dori să apeleze la medicul estetician. Soția lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că nu a fost niciodată mulțumită de aspectul ei fizic. Cântăreața își dorește să scape de gușă, dar medicul i-a recomandat să slăbească până la 15 kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, Viorica de la Clejani a apelat la diferite intervenții estetice, iar acum arată foarte bine. La cei 49 de ani, cântăreața arată foarte bine, dar cu toate astea, Viorica a mărturisit că niciodată nu a fost mulțumit de modul în care arată. Soția lui Ioniță și-ar dori să apeleze la ajutorul specialistului pentru a scăpa de gușă.

Viorica de la Clejani, obligată de medic să slăbească 10-15 kilograme: "Pentru o viață sănătoasă..."Viorica de la Clejani, obligată de medic să slăbească 10-15 kilograme: "Pentru o viață sănătoasă..."

Viorica de la Clejani a mărturisit în nenumărate rânduri că nu este împotriva operațiilor estetice, mai ales că fiica ei, Margherita a apelat la aceste proceduri. Artista susține că, deși multă lume îi spune că este foarte frumoasă, întotdeauna a simțit că are o mulțime de defecte.

Citește și: Cum a apărut Viorica de la Clejani pe patul de spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ioniță:„Viața ne încearcă și mai mult'

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:”Mă bruschezi!”

Citește și: CRBL, declarație surprinzătoare despre Anda Adam:”Asta pleacă cu mine, acolo unde se poartă parpalac de scândură”

Citește și: Sânziana Buruiană i-a rupt turta fiicei sale. Ce obiecte prevestitoare a ales:”Am organizat totul de pe drum”

Viorica de la Clejani, obligată de medic să slăbească 10-15 kilograme

Viorica de la Clejani își dorește să scape de gușă, motiv pentru care vrea să apeleze la ajutorul specialistilor. În ultimii ani, soția lui Ioniță de la Clejani și-a schmbat look-ul și s-a adaptat noilor ținute moderne. Artista a declarat că petrece ore în șir în fața oglinzii pentru a se pregăti înaintea aparițiilor publice. Viorica nu este împotriva operațiilor estetice, ba chiar vrea să apeleze la ajutorul medicului pentru a o scăpa de gușă. Dar se pare că medicul o obligă să slăbească 10-15 kilograme pentru a putea apela la această intervenție.

„Aș vrea să-mi fac gușa, dar trebuie să slăbesc 10-15 kilograme, ca să fiu în conformitate cu corpul. Așa mi-a zis doctorul.Eu nu pot să fac lucrul ăsta pentru că ador mâncarea. Am zis că atunci când m-oi duce, să mor sătulă. Pentru o viață sănătoasă, consumați carne de porc', a declarat Viorica de la Clejani pentru Antena Stars.

Ce operații estetice ar vrea să își facă Viorica de la Clejani

Mama lui Fulgy și a Margheritei de la Clejani a recunoscut că ar apela la medicul estetician pentru a-și face mai multe intervenții estetice. Momentan, Viorica nu are banii necesari pentru a-i cheltui pe astfel de proceduri. Dar dacă ar fi să se opereze, soția lui Ioniță și-ar topi gușa, și-ar opera sânii și și-ar face liposucție.

Dacă aș avea bani, mi-aș dori să mă duc în Turcia să îmi scot gușa, serios vorbesc. Costă… Să umblu pe aici că s-au lăsat și stau numai înhămată, să-mi scot și eu… să fac o liposucție. M-aș renova toată, dar trebuie bani pentru asta', a declarat Viorica de la Clejani la Kanal D.

Viorica de la Clejani și-a vândut rochiile după fiecare eveniment

Viorica de la Clejani strălucește ori de câte ori își face apariția pe scenă. Artista poartă deseori rochii create de fiica sa, Margherita. Vedeta a declarat că, de multe ori, după ce cânta la evenimente private, invitate doreau să-i cumpere ținuta. Soția lui Ioniță spune că o vinde ala preț dublu.

„Eu la orice eveniment mă duceam, după aia trebuia să dau rochia jos de pe mine să o vând. O vindeam și eu la dublu. Am zis să fac și eu pentru astea mai durdulii niște rochițe', a spus Viorica de la Clejani.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter