Virgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică. De ce nu și-au vorbit câteva luni

Publicat pe

Virgil Ianțu a spus adevărul despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică, în urmă cu mai mulți ani. Prezentatorul de la TVR 2 și juratul de la X Factor nu și-au vorbit timp de câteva luni, dar, din fericire, ulterior au reușit să se împace. Aceștia au făcut parte din aceeași trupă, dar și din aceeași piesă de teatru, pe la începuturile carierei lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu a dezvăluit adevărul despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică, în urmă cu mai mulți ani. Prezentatorul de la TVR 2 a scos la iveală detalii neștiute legate de prietenia strânsă pe care a avut-o cu artistul. La un moment dat, pe la începuturile carierei lor, aceștia au avut chiar și o trupă împreună și au apărea în aceeași piesă de teatru.

Virgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică. De ce nu și-au vorbit câteva luniVirgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică. De ce nu și-au vorbit câteva luni

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Pe lângă profesia de prezentator, acesta este și cântăreț, dar și actor. Cu toate că are mii de fani în toată țara, puțini știu că el și Ștefan Bănică s-au certat, în urmă cu mai mulți ani. Ulterior, ei s-au împăcat, dar vreme de câteva luni nu și-au vorbit deloc, deși făceau parte din proiecte comune.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație:„Cererea a fost făcută și acceptată'

Citește și: Cum arată fiica lui Virgil Ianțu, la 16 ani.Jasmina s-a transformat într-o domnișoară superbă

Citește și: Anamaria Prodan îl critică pe Reghe pentru că nu a vorbit cu Bebeto și Sarah, la tribunal:„Cel mai urât lucru de pe pământ'

Citește și: Bianca Drăgușanu spune de ce nu și-a cunoscut soacra, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău:„Cum poți să judeci un om…'

Virgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică

De curând, Virgil Ianțu a fost invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță', de pe YouTube. Prezentatorul de la TVR 2 a abordat mai multe subiecte, legate atât de partea profesională, cât și personală. Printre altele, el a vorbit și despre cearta pe care a avut-o cu Ștefan Bănică în urmă cu mai mulți ani.

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică se știu de foarte mulți ani, de pe vremea când erau la Conservator. Au observat imediat că au pasiuni asemănătoare, dar și talent cu carul, astfel că au decis să-și facă împreună o trupă. Vreme de 9 ani, cei doi artiști au cântat în formația „The Fitfties'. Mai apoi, din motive pe care prezentatorul de la TVR 2 nu a dorit să se dezvăluie public, el și Ștefan au pus capăt relației de prietenie, conform click.ro.

De ce nu și-au vorbit câteva luni

Conform spuselor lui Virgil Ianțu, el și Ștefan Bănică nu și-au vorbit câteva luni. Ulterior, au reușit să regleze neînțelegerile dintre ei, după ce au făsit puterea de a sta la aceeași masă și de a discuta.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani.

A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru', a susținut Virgil Ianțu în podcastul lui Cătălin Măruță, conform libertatea.ro.

Aceeași sursă mai scrie că Virgil Ianțu a dat de înțeles că acum nu mai există tensiuni între el și Ștefan Bănică, dar nu ar putea fi vorba despre o prietenie între ei.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă