Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe Mama Sulfina: "Aveam coșmaruri, visam diavoli"

Publicat pe

Reputata actriță Virginia Rogin a dezvăluit recent prin ce a trecut după ce a jucat primul ei rol de țigancă, simpatica Mama Sulfina, în serialul „Inimă de țigan”. Ulterior, actrița a fost distribuită într-un rol similar în serialul „Sacrificiul”, însă a mărturisit că rolul de vrăjitoare a șatrei a marcat-o profund.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carismatică și plină de savoare, actrița Virginia Rogin (70) a făcut un rol colorat, la propriu și la figurat, în „Inimă de țigan” (2007-2008), unde a interpretat-o pe Mama Sulfina, vrăjitoarea șatrei. Asta a venit însă la pachet cu niște probleme, după cum a dezvăluit actrița în podcastul lui Lucian Viziru, fostul ei coleg de platou în serial. Iată cu ce s-a confruntat actrița după ce a jucat rolul vrăjitoarei!

Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe Mama Sulfina: "Aveam coșmaruri, visam diavoli"Virginia Rogin, după ce a jucat-o pe Mama Sulfina: "Aveam coșmaruri, visam diavoli"

Virginia Rogin a avut cosmaruri după filmări

În serialul „Inimă de țigan”, Lucian Vizxiru a avut rolul , fiul bulibașei, în timp de Virginia Rogin era Mama Sulfina, vrăjitoarea șatrei, cea care le lega și le dezlega pe toate. Chiar dacă era vorba doar despre un scenariu, rememorând momentele în care făcea vrăji și rostea incantații, actrița a povestit că acele momente îi dădeau fiori, iar noaptea avea coșmaruri.

Citește și: Ce a pățit Virginia Rogin în perioada comunistă, la un concurs de teatru, din cauza unei femei: „Aveam o rochie puțin mai transparentă”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina: 'Mă trezeam noaptea plângând'

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată: „Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…' / EXCLUSIV

Citește și: Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă: „Mi-a cerut 30.000 de euro'

„Era pe malul lacului, cu un foc de tabără. Noaptea, cu lună plină. Și spuneam niște vorbe acolo și puneam pe apă niște chestii, niște lumânări. Focul ăla ardea în spate.. Te luau fiorii… Pe mine mă luau, care făceam asta… Bineînțeles, cucuveaua era acolo.

Îmi aduc aminte că în noaptea aia am avut numai coșmaruri. Visam numai diavoli care veneau și râdeau de mine. Mă visam pe mine îmbrăcată în țigancă și ei veneau și făceau mișto de mine. Îmi spuneau ceva nasol', a dezvăluit Virginia Rogin.

Virginia Rogin: „Mama Sulfina trăiește prin mine”

Actrița, care are o carieră impresionantă în teatru, a recunoscut însă că, indiferent de rolurile pe care le-a jucat, popularitatea adusă de rolurile din seriale este incomparabilă. Drept urmare, Virginia Rogin a rămas în memoria colectivă ca Mama Sulfina, acest rol fiind urmat, la mai bine de zece ani distanță, de unul similar – cel al simpaticei Mama Gela.

„Mama Sulfina trăiește prin mine. (..) Puteam să joc eu Shakespeare, Caragiale, Cehov, cât am jucat la viața mea, că lumea tot Mama Sulfina mă strigă.

Popularitatea pe care ți-o dă televiziunea nu ți-o poate da nici teatrul și nici filmul. Rămâi așa în memoria oamenilor. Dar îmi face plăcere, nu se pune problema..Foarte multă lume mă întreabă „Dar cum vă cheamă, doamnă?'. Le zic că nu contează, ce să îți încarci memoria?!', a glumit îndrăgita actriță.

Fiind actriță cu state vechi, Virginia Rogin și-a luat rolul în serios și a învățat meserie de la o vrăjitoare adevărată.

„Când am făcut mama Sulfina, atunci, sigur că m-am documentat. Am mers acasă la ghicitoare, am citit mult despre asta, mă consultam tot timpul. Aveam o ghicitoare, o țigancă, nu îi dau numele, că nu se face, pe care o sunam și o întrebam: E bine așa?”, povestea actrița pentru Libertatea, cu ceva timp în urmă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter