Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor 2022: "Nu am ajuns la o stabilitate financiară atât de bună"

Publicat pe

Oana Ciocan a rezistat la Survivor România 2022 aproximativ 15 săptămână. Războinica a demonstrat că este puternică și curajoasă, iar pe traseu aducea multe puncte echipei. Ajunsă acasă, fosta concurentă a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre planurile pe care le are în următoarea perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Războinica este foarte încântată de experiența trăită în jungla dominicană, dar recunoaște că a trecut prin momente cumplite. Oana Ciocan a fost eliminată din competiție înainte de marea finală Survivor România. În vârstă de 24 de ani, Oana s-a înscris în concurs având totală încredere în ea.

Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor 2022: "Nu am ajuns la o stabilitate financiară atât de bună"Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor 2022: "Nu am ajuns la o stabilitate financiară atât de bună"

Oana Ciocan a intrat în competiția Survivor România , în echipa Războinicilor, la aproape o lună de când emisiunea a debutat la PRO TV. Tânăra a adus multe puncte echipei sale, fiind o mare iubitoare de adrenalină. Șatena nu zice niciodată nu provocărilor, iar acum și-a depășit limitele.

Citește și: Cine este Oana Ciocan de la Survivor.La 24 de ani, e liber-profesionist

Citește și: Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022:”Mă doare inima”

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor:”Trebuie refăcută articulația…”

Oana Ciocan, despre experiența de la Survivor România 2022

Oana Ciocan a făcut față provocărilor de la Survivor România 2022. Tânăra de 24 de ani a ieșit din competiție cu putin timp înainte de marea finală. Recent, Oana a vorbit despre experiența din jungla dominicană, dar și despre viața ei personală. Războinica nu regretă experiența de la Survivor România, dar a recunoscut că a trecut prin momente dificile.

„A fost foarte frumos în Republica Dominicană. Am învățat să accept tot ce se întâmplă și nu am stat într-o stare tristă mult timp.(…)Au fost multe momente dificile, dar dorul de familie a fost cel mai greu.”, a declarat Oana pentru FANATIK.

Ce va face Oana Ciocan cu banii de la Survivor România

Tânăra războinică a rezistat la Survivor România vreme de 15 săptămâni, până să fie eliminată. Oana a demonstrat că este puternică și curajoasă, făcând față pe traseu de fiecare dată. Întrebată ce va face cu banii câștigați în emisiune, tânăra a spus că nu știe momentan cum îi va cheltui. Acesta încearcă să revină la viața de dinainte de Survivor și să se bucure de momentele petrecute cu familia.

„Încă încerc să mă acomodez cu ceilalți oameni, este totul ciudat și nu m-am gândit momentan ce o să fac cu banii..(…)Familia mi-a dus dorul, am stat ore în șir și am povestit. Urmează multe alte zile de recuperare' a timpului în care am fost plecată. Sunt mândri de mine și asta nu poate decât să mă facă foarte fericită.”, a mai spus tânăra.

Oana Ciocan nu își dorește o familie acum

Fosta concurentă de la Survivor România a fost susținută de familie și prieteni pe tot parcursul competiției. Oana Ciocan se simte împlinită pe plan sentimental, având alături de ea un băiat care o iubește. Războinica nu a vrut o să ofere prea multe detalii despre partenerul ei. Întrebată dacă își dorește un copil în viitorul apropiat, Oana Ciocan a mărturisit că nu are o stabilitate financiară bună, motiv pentru care va mai aștepta până când va deveni mamă.

„Încă nu am ajuns la un nivel de maturitate și la o stabilitate financiară atât de bună încât să mă gândesc să am copii. Îmi doresc asta, dar probabil pe la 30 de ani, nu acum.”, a mai spus Oana pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter