Maia Morgenstern - Video

Publicat pe
In comparatie cu proprii parinti, Maia este mai severa cu cei trei copii ai ei. Isi aminteste cum jura ca nu o sa le faca niciodata lor ceea ce ea detesta, dar isi da seama ca nu se tine de cuvant.

De fapt, i-ar fi placut sa faca Filosofie sau Istorie, dar avea prea multe rude in strainatate si nu avea dosarul destul de bun pentru acele vremuri. Asa ca a ales Teatrul, desi nu mai urcase pe scena decat o singura data la o serbare, cand si-a si compus singura textul pe care l-a recitat. A fost o adolescenta dificila („imi amitesc ca plangeam des din te miri ce) si nu avea multi prieteni. Cei pe care ii avea insa, i-au ramas alaturi pana acum. Din clasa a zecea, cea mai buna prietena a Maiei este Masa Dinescu, sotia lui Mircea Dinescu, de profesie filolog. „Pot spune ca ne-am crescut impreuna copiii, ca am trecut prin perioade grele si am fost alaturi. La un moment dat, am fost chemata de Ministrul Culturii din vremurile apuse si terbile si mi s-a cerut sa renunt sa-i mai vad. Nici nu m-am gandit… Ne leaga o prietenie trainica, despre care nu batem toba nici unii, nici altii, pentru ca e o prietenie adevarata, pe care o vrem discreta, fara sa ascundem insa nimic.

Maia Morgenstern

La 21 de ani s-a casatorit cu actorul Eugen Istodor pe care l-a cunoscut in timpul facultatii. Dupa un an a venit pe lume primul copil ai Maiei, Tudor, pe care l-au crescut parintii ei, deoarece ea abia terminase studiile si fusese repartizata la Piatra Neamt.Dupa 15 ani, se naste al doilea copil, Eva Leea Cabiria dintr-o relatie pe care Maia nu a oficializat-o niciodata. Intre timp, actrita divortase de primul ei sot.

In urma cu 6 ani, Maia Morgenstern se afla intr-un turneu cu Teatrul Bulandra la Marsilia. Medicul Dumitru Baltateanu, care lucra ca neurochirurg la un spital din orasul francez a venit la spectacol si s-au cunoscut: „A fost dragoste la prima vedere. A fost o atractie si o izbucnire din partea amandurora. Nu ne-am propus nimic, n-am cerut nimic unul de la altul, lucrurile au izbucnit navalnic, de nestapanit… Dar eu eram foarte sceptica. Insa el a luptat foarte mult pentru a-mi alunga reticentele si a ma face sa am incredere in dragostea noastra. Asa se face ca s-au casatorit, iar medicul Dumitru Baltateanu a schimbat tarmul Mediteranei cu Spitalul Elias, iar Masa si Mircea Dinescu au fost martorii de cununie. Actrita este fascinata de modul in care sotul sau este dedicat meseriei lui. „Respect mai presus de orice felul in care isi urmeaza menirea lui de medic… ma topeste, ii este cel mai drag sufletului meu! Cei doi au impreuna o fata, Ana Isadora (3 ani). Chiar daca acum considera o exagerare dorinta sa din copilarie de a avea 7 copii, totusi nu alunga gandul… „Asta nu inseamna deocamdata nimic, tine sa spuna Maia, care este mult mai stricta cu cei 3 copii ai decat au fost parintii ei cu ea. „Dar ma si joc mai mult cu ei… Ma gandesc de multe ori cum eram eu la varsta lor, ce-mi juram atunci ca nu o sa le fac copiilor mei si nu ma tin de cuvant….

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter