The Osbournes
Este o familie care nu se incadreaza in tiparele clasice. Ba dimpotriva, am putea spune ca sunt nebuni de legat. Cu toate acestea, o lume intreaga urmareste cu sufletul la gura aventurile familiei Osbourne.

Nume si data nasterii
Tata: John Michael Osbourne
3 decembrie, 1948, Aston, Birmingham

Mama: Sharon Osbourne
9 octombrie 1952, Londra

Fiica: Kelly Osbourne
27 octombrie 1984

Fiul: Jack Osbourne
8 noiembrie 1985, Londra

The Osbournes

Despre
Familia Osbourne este mai ceva decat familia Adams. Toti par personajele unei comedii sau ale unui film de groaza. Din pacate insa, aventurile lor nu sunt scrise de un regizor, ci fac parte din viata lor de zi cu zi. Ozzy, Sharon, Kelly si Jack sunt o familie cat se poate de ciudata. In timp ce Ozzy este faimos pentru pierderile de memorie, Sharon a impresionat o lume intreaga prin modul in care a luptat impotriva cancerului. Copii, Kelly si Jack, din când in cand internati la cate un centru de dezintoxicare sau dezalcoolizare, au devenit idolii adolescentilor din SUA, desi nu sunt exemple demne de urmat. Dupa incheierea show-ului, Kelly a devenit o solista de success, iar Jack prezentatorul propriilor sale emisiuni TV.

„Familia Osbourne este cel mai celebru reality-show difuzat pe postul MTV. Premiat cu un Emmy, emisiunea a devenit un adevarat fenomen media in intreaga lume. In timpul celor trei ani de difuzare, o lume intreaga a putut urmari lupta lui Sharon Osbourne cu o boala nemiloasa: cancerul; telespectatorii au fost martorii unui accident de masina in care Ozzy era cat pe ce sa moara si au asistat la numeroase certuri in familia Osbourne.

Show-ul a debutat in Statele Unite pe data de 5 martie 2002 si s-a finalizat la 21 martie 2005. Melodia din generic este o adaptare swing-jazz a cantecului lui Ozzy, „Crazy Train, cantata de Pat Boone.
Vedetele reality-show-ului au fost Ozzy, sotia lui, Sharon, fiul Jack, fiica Kelly, iar in al doilea sezon, fiul adoptiv, Rob. Familia Osbourne mai are o fiica, Aimee, care insa a refuzat sa participe la acest serial si si-a criticat in mod public parintii pentru modul in care s-au comportat in timpul emisiunii. Reality-show-ul a fost cenzurat in SUA, dar in Canada sau Australia a fost transmis in varianta originala. In urma succesului acestei emisiuni, membrii familiei au devenit adevarate staruri. Kelly s-a lansat in cariera muzicala, Sharon a devenit gazda unui talk-show, „The Sharon Osbourne Show, iar Jack a devenit gazda emisiunii „Jack Osbourne, Adrenaline Junkie. Cea mai importanta „personalitate ramane insa „veteranul Ozzy, o adevarata legenda vie a rock-ului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro