Ce planuri și-a făcut Vlăduța Lupău înainte de naștere: ”Bunicii ne vor ajuta, iar apoi vom lua o bonă să stea cu noi în casă”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Vlăduța Lupău se apropie cu pași repezi de momentul în care-și va ține în brațe primul copil, iar acum trece prin emoții unice. Soțul ei, Adrian, îi este alături și, după cum ne-a povestit în cadrul interviului, nu o lasă să facă niciun efort și o răsfață în permanență. Fire bine organizată, frumoasa artistă s-a gândit și la maniera în care va împleti viața de mamă cu cea de artistă, solista mărturisind că, la început, va apela la ajutorul părinților ei. Ei bine, pe lângă mărirea familiei, cântăreața mai are un motiv de bucurie: în scurt timp se va muta în casa pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Din căminul lor nu lipsește, bineînțeles, o cameră destinată copilului, pe care vedeta plănuiește să o decoreze ulterior, în funcție de preferințele moștenitorului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Știm că te-ai mutat într-o casă nouă, spațioasă și foarte frumoasă? Este totul gata? Ați pregătit camera copilului? Ai apelat la specialiști?

Vlăduța Lupău: Încă nu ne-am mutat la casa nouă și spațioasă, sperăm cât de curând. Ne dorim să se întâmple asta înainte să apară bebe pe lume, dar suntem cam la limită! Desigur, camera era pregătită în casă pentru un copil anume de când am făcut proiectul … Între timp, el a și apărut in peisaj' așa că, evident, am decorat împreună cu specialiștii camera pentru el. Bineînțeles că după ce va crește și va avea personaje preferate sau mai știu eu ce nebunii, vom redecora camera!

Ce planuri și-a făcut Vlăduța Lupău înainte de naștere: 'Bunicii ne vor ajuta, iar apoi vom lua o bonă să stea cu noi în casă'/ EXCLUSIVCe planuri și-a făcut Vlăduța Lupău înainte de naștere: 'Bunicii ne vor ajuta, iar apoi vom lua o bonă să stea cu noi în casă'/ EXCLUSIV

Ești superstițioasă din fire? Există anumite obiecte în casă sau ritualuri despre care ai putea să spui că-ți poartă noroc?

Nu sunt superstițioasă. Aveam un singur fix când eram mai mică și anume cel cu pisica neagră. Nu voiam sa-mi treacă prin față! Dar nu mai bag în seama asta acum. Cred ca Dumnezeu are grijă de noi și nu e cazul sa cred in superstiții atâta timp cât cred în El. Nici ritualuri nu am, însă mirul Sfințit îl port mereu cu mine și am Biblia in casă!

Vlăduța Lupău va angaja o bonă

Ești una dintre cele mai îndrăgite soliste și ai un program extrem de încărcat, cu multe spectacole deja stabilite. Cine va sta cu cel mic când tu vei fi la spectacole? Vei apela la serviciile unei bone? Ați început deja să căutați?

Da, așa este… Și asta îmi dă puține griji! Înainte ziceam că atunci când voi avea un copil, îl las cu oricine și plec. Însă m-am cam schimbat. Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni. De voie de nevoie, însă, va sta cu bunicii atâta timp cât voi lipsi. Asta în primele luni, după care ne-am gândit sa ne luăm o bonă care să stea cu noi in casă. 

Citește și: Vlăduța Lupău, primele imagini din camera bebelușului:„Aici, pe perete, vine un…'

Citește și: Când va naște Vlăduța Lupău:„Începem numărătoarea inversă'

Citește și: Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Florentin Pandele:”Există o singură…”

Citește și: Anca Serea, gafă în fața lui Adi Sînă, în direct la emisiunea lui Măruță: „Cred că…”

Soțul tău este emoționat? Îl simți altfel decât era înainte să afle că va deveni tătic? Te răsfață mult?

Soțul meu e cel mai atent și minunat! Era și înainte, dar acum de când cu bebe în burtică, se uită și dacă respir noaptea (râde) Mă ajută la absolut tot și nu mă lasă să fac absolut nimic din ce crede el că poate să mă obosească. Le doresc tuturor fetelor un partener de viață așa de grijuliu, atent și iubitor. 

Ați citit cărți de parenting? Părinților tăi le-ai cerut sfaturi legate de creșterea copilului? Ți-au dat vreun pont important?

Nu am citit cărți de parenting și nici nu le-am cerut părinților sfaturi, însă cu siguranța o sa merg pe strategia lor. O sa încerc sa-l cresc și sa-l educ fix așa cum m-au crescut ei pe mine. Și dacă reușesc înseamnă ca e pontul' cel mai de preț care vine din partea lor. 

 Ai avut în timpul sarcinii stări emoționale aparte? Te-au încercat temeri pe care nu le-ai mai trăit până acum? Știm că medicul ți-a interzis să zbori cu avionul. Ai mai avut și alte interdicții acum, în ultima perioadă a sarcinii?

Nu am avut temeri, doar așa… stări. Să zic că mă apuc și mă supăr din orice, dar mă și bucur din orice. Nu știu dacă-i de râs sau de plâns. Cred ca oricărei gravide i se interzic zborurile lungi, iar in ultimul trimestru poate chiar și cele scurte, de aceea le-am evitat și eu! În rest pot spune că am fost o gravidă normală și norocoasă! 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă