Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair: "Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult"

Publicat pe

Ieri, 27 septembrie, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, l-au botezat pe fiul lor, adorabilul Iair, iar emoțiile au fost uriașe pentru ambii părinți. Atât artista, cât și soțul ei au izbucnit în plâns în timpul ceremoniei de creștinare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au botezat ieri fiul, pe Iair, în cadrul unei ceremonii extrem de emoționante, pe parcursul căreia ambii părinți, și nu numai, au lăcrimat. La eveniment au participat familiile și apropiații cuplului, iar fiul artistei a avut trei perechi de nași – Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, dar și Carmen (managera Vlădutei) și Florin Mureșan, cea care este managera artistei.

Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair: "Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult"Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair: "Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult"

Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair

Iair a fost un copil foarte așteptat, iar părinții lui au fost extrem de fericți la venirea pe lume a fiului lor. Înainte a deveni mamă, Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini, iar bucuria maternității a fost imensă. Ieri, micuțul a primit taina botezului, iar momentul a fost unul copleșitor pentru părinții lui, care au plâns în biserică. Ieri, Vlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant în social media, alături de o fotografie de familie înduioșătoare, la scurt timp după ce Iair a fost creștinat.

Citește și: Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău. Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Citește și: Ce decizie radicală a luat Vlăduța Lupău, la doar trei zile de când a născut:„Spre sfârșitul lunii ar trebui să…’

Citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie:„A fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta’ / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu dezvăluie secretul siluetei sale, la 41 de ani. Nu ține dietă: „Nu sunt adepta regimurilor. Am renunțat la…' / EXCLUSIV

„IAIR, de azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”,
a scris Vlăduța Lupău în social media.

De altfel, tot atunci, Vlăduța a făcut și primele declarații, mărturisind că momentul primirii tainei botezului a fost unul emoționant atât pentru ei, cât și pentru ceilalți invitați.

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți', a declarat Vlăduța Lupău la PRO TV.
Ceremonia din biserică a fost urmată de o petrecere fastuoasă la restaurant, unde atmosfera a fost întreținută de Andra, Holograf, Tzancă Uraganu. După Iair, care a fost în centrul atenției, Vlăduța a atras atenția tuturor. Artista a purtat trei ținute la eveniment. La biserică, Vlăduța Lupău a purtat o rochie lungă, iar capul și l-a acoperit cu o eșarfă. Apoi, artista s-a schimbat într-o rochie scurtă într-o nuanță de bleu, urmată de o rochie cu fulgi și aplicații din mărgele.

Care este semnificația numelui Iair

Cu siguranță Vlăduța Lupău și-a uimit fanii după ce a dezvăluit că fiul ei se va numi Iair, un nume extrem de rar. Vedeta a născut pe data de 6 august 2022. Tot atunci, ea și soțul ei, Adi Rus, i-au dezvăluit împreună numele micuțului, prin două postări extrem de emoționante de pe rețelele de socializare. Numele ales de Vlăduța Lupău și Adrian Rus pentru fiul lor – Iair – ascunde o semnificație biblică de care foarte puțini au auzit. Conform dicționarului biblic, Iair înseamnă lumină, strălucire, mai ales strălucirea lui Dumnezeu.

Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta. Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat.

Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august, a spus Vlăduța Lupău în mediul online, a scris vedeta pe rețelele de socializare.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter