What’s Up a vorbit despre problemele de sănătate. Situația se agravează pe zi ce trece. „Azi merg la neurochirurg”

Publicat pe

Whats Up trece printr-o perioadă grea, din cauza problemelor de sănătate care se agravează pe zi ce trece. Artisul are dublă hernie de disc și ar putea să fie operat de urgență. Interpretul a făcut primele declarații pentru cei care s-au îngrijorat de situația lui.

Whats Up a vorbit despre problemele de sănătate. Situația se agravează pe zi ce trece. „Azi merg la neurochirurg'Whats Up a vorbit despre problemele de sănătate. Situația se agravează pe zi ce trece. „Azi merg la neurochirurg'

„Azi merg la neurochirurg ca să-mi spună dacă fac sau nu operaţie sau kinetoterapie.”, a declarat el pentru Spynews.ro

După ce la sfârșitul anului trecut a fost implicat într-un scandal cu iubita lui, artistul fiind reținut de polițiști, acum acesta a încercat să lămurească situația și să pună capăt speculațiilor.

„Pe Alice n-am bătut-o! La puşcărie nu sunt! Fac muzică dacă abia stau în picioare. Acum, spre exemplu, sunt pe drum spre studio. Pregătesc primăvara!”, a completat artistul pentru sursa citată.

Whats Up s-a ales cu dosar penal

După scandalul în care a fost implicat, Whats Up s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj. Artistul este pus sub control judiciar, după ce a fost violent cu iubita lui, Alice, iar apoi a atacat trei polițiști.

Lumea showbiz-ului a fost zguduită în momentul în care Whats Up a fost ridicat de polițiști, după ce iubita lui a sunat la 112. Artistul ar fi fost violent cu femeia pentru care a divorțat de soție, iar aceasta s-a speriat și a apelat la oamenii legii.

„Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că Whats Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală', a spus cântărețul la finalul anului trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter